2013
már.
20

Szaniszló: Ezek után nem kell a díj

tancsicsVisszaadja a Táncsics-díjat Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének Szaniszló Ferenc újságíró. Ezt maga az érintett jelentette be szerda este az Echo televízióban.


Az újságíró, a televízió műsorvezetője szerint rágalomkampányt indítottak ellene, és a „szemenszedett hazugságokkal" sikerült megtéveszteni Balog Zoltán minisztert, valamint nagyköveteket, a hazai és világmédiát, kormányokat. Közölte, amiket neki „tulajdonítottak, azok egyszerűen nem igazak".
Tragikomédiának nevezte a vele történteket, és azt mondta, akik most őt gyalázzák, azok már 1991-ben elkezdték becsmérlését. Közölte, az ellene indított rágalomkampány célja, hogy megfélemlítsék azokat, akik lerántják a leplet a borzalmas világrendről, és az, hogy elhallgattassák az igazságot.


- Nem hagyom, nem hagyhatom, hogy Magyarországot ezzel az aljas indokkal tovább fojtogassák (...), megvívtam csatáimat, megvívom ezután is, (...), ünnepeljen az USA, Izrael, Németország, Franciaország, meg a többi, és itthoni csatlóshada, nemzetem zsarolása, hazánk megfojtása árán nekem (...) a Táncsics-díj nem kell, tehát lemondok róla, visszaadom azoknak, akik méltatlannak találtattak, hogy engem méltónak találjanak rá - mondta Szaniszló Ferenc.


(MTI)