AD-blacklist1

2018
feb.
17

Késely Ajna úszó lett Kőbánya sportolója

Szerző: Oszvald György

Kobanya 2017 Sportoloja 819leadBár, az eredményhirdetést jóval megelőzően ismertté vált, hogy Késely Ajna, a Kőbánya SC úszója kapta a legtöbb szavazatot a 2017. évi Kőbánya sportolója címért folyó versenyben, mégis teltház várta a díjátadó gálán, hogy az eredményt hivatalossá tegyék.

Bõvebben

2018
feb.
09

Aranyéremig futott a Richter csapata

Szerző: Oszvald György

RG Futaceg 24leadA Budapest Sportiroda szervezésében zajló Fut a cég nevű versenysorozat díjátadó ünnepségét tartották meg a Richter Gedeon Nyrt. Kémiai Kutató és Irodaépületében február 6-án. A helyszín nem véletlen…

Bõvebben

2018
feb.
05

A Téli Sportágválasztó margójára

Szerző: Oszvald György

xNagy sportagv Winter 1013leadTavaszias napsütésben – bár ez egyeseseket zavart – rendezték meg a IV. Téli Sportágválasztót a Vasas SC Káposztásmegyeri Jégcentrumában és a jégpalota melletti területen január 27-én.

Bõvebben

2018
feb.
03

Elhunyt Palotai Károly

Szerző: szerk

PK leadSúlyos betegség után, életének 83. évében szombaton elhunyt Palotai Károly olimpiai bajnok labdarúgó, minden idők egyik legkiválóbb játékvezetője – adta hírül honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

Bõvebben

2018
jan.
31

Téli sportok a tavaszban

Szerző: Oszvald György

Nagy sportagv Winter 422leadTavaszias napsütésben – bár ez keveseket zavart – rendezték meg a IV. Téli Sportágválasztót a Vasas SC Káposztásmegyeri Jégcentrumában január 27-én.

Bõvebben