AD-blacklist1

2020
feb.
15

Végső nyugalomra helyezték Halgas Tibort

Szerző: Oszvald György

Halgas Tibi ravatal 006leadHalgas Tibor fiatalon és tragikus körülmények között elhunyt volt NB I-es labdarúgót Pilisen, az Evangélikus temetőben helyezték örök nyugalomra február 13-án. Másnap Budapesten, a Kálvin téri Református templomban emlékező gyászszertartást is tartottak.

Bõvebben

2020
feb.
06

Sikeres évet zárt a Fortuna Senior Szabadidő SE

Szerző: Oszvald György

potos leadÉvzáró, évértékelő ünnepséget szervezett a Kőbányai Sportszövetséggel közösen a Fortuna SE január 15-én. A vidám, változatos műsorokkal szakaszolt délutáni programon az aktívan sportoló nyugdíjasok ünnepelték a már hagyománnyá vált harmadik évzárót KÖSZI nagytermében.

Bõvebben

2020
feb.
05

Autóbalesetben meghalt Halgas Tibor volt NB I-es futballista

Szerző: szerk-OGY

Halgas leadTragikus kimenetelű autóbaleset történt kedd este kilenc óra előtt a ferihegyi repülőtérre vezető úton, két autó karambolozott. A balesetben egy ember meghalt, mint később kiderült, Halgas Tibor, volt NB I-es futballista, aki játszott a Ferencvárosban, a Videotonban és a Diósgyőrben, az utóbbi időben a Merkapt SE fiatal futballistáival foglalkozott.

Bõvebben

2020
jan.
16

10 érdekesség a sport világából

Szerző: szerk

sport leadA sport egy rendkívül fontos dolog. Gondoljunk csak a rendszeres testmozgás fontosságára. A sportesemények is lényegesek, hiszen a világhírnévvel örökre beírhatjuk magunkat a sport történelmébe, persze csak akkor, ha egy-egy magyar csapat, vagy sportoló ér el sikereket. Most 10 érdekes sport tényt mutatunk be.

Bõvebben

2019
dec.
27

Új rekorddal zárt a 36 órás tekemaraton

Szerző: Oszvald György

36HRS ejjel 126leadCsúcsdöntési kísérletre hívta a tekéseket Varga Zoltán, a Viktória Amatőr Teke Egyesület vezetője, a tekemaraton főszervezője. A cél az volt, hogy a fennállásának az idén 85 éves évfordulóját ünneplő Budapesti Tekézők Szövetsége rendezésében zajló, 36 órás tekemaraton végén új magyar csúcs szülessen.

Bõvebben