AD-blacklist1

2022
nov.
27

Súlyosan megsérülhetnek a gyerekek trambulinozás közben

Szerző: szerk-OGY

trambulin1Az ugrálóalkalmatosság egyre népszerűbb, pedig komoly kockázattal bír. Ezt példázza a ma 18 éves Nathan története, aki hátraszaltózni kísérelt meg, amikor eltörte a nyaki gerincét. A fiú keze és lába is örök életére lebénult. Habár az ilyen tragédiák ritkák, a kórházakban egyre több gyerek köt ki a trambulinozás miatt: az ilyen esetek száma 50 százalékkal emelkedett a múlt év során.

Bõvebben

2022
nov.
20

Történelmet írtak a futballtörténeti vetélkedő résztvevői

Szerző: Oszvald György

Focikviz 132 leadFülöp Mártonra, a 2015. novemberében elhunyt 24-szeres válogatott kapusra emlékeztek a Fülöp Márton Alapítvány szervezésben megrendezett labdarúgás-történeti vetélkedőn a kőbányai Kőrösi Kulturális Központban november 15-én. Az élőben lezajlott döntőt két internetes forduló előzte meg.

Bõvebben

2022
nov.
14

Focitörténelem – döntő

Szerző: szerk-OGY

FM kapusKét internetes forduló után elérkezett a nagy nap: a legjobbak élőben mérhetik össze tudásukat november 15-én, a Kőrösi Kulturális Központban 11:00 órakor kezdődő országos Fülöp Márton labdarúgás-történeti döntőn. A különleges futballtörténelmi eseménynek meglepetés vendégei is lesznek.

Bõvebben

2022
szep.
19

Honvédelmi diáksportnapok Kőbányán

Szerző: Oszvald György

Potos HM sport F 504 leadNem pihennek a Kőbányai Sportszövetség és a Fortuna SE önkéntesei. A sikeres nyári táborokba szervezett sportnapok után most általános iskolák és két gimnázium tanulói, összesen mintegy 2000 fő vesz részt a szeptember 21-e és október 15-e közötti versenysorozaton, és teljesítik a változatos honvédelmi feladatokat.

Bõvebben

2022
aug.
24

Újra Virtusvetélkedő Kőbányán

Szerző: Oszvald György

virtus6 leadIgazi siker, mondhatni virtus volt a tavalyi Virtusvetélkedő. A játkos, de kihívást jelentő 28. Kárpát-medence magyarlakta településeinek XXVIII. virtusvetélkedője sporteseményt, ez évben augusztus 27-én, szombaton 10 órai kezdéssel rendezi meg az MTTOSZ, karöltve a Kőbányai Sportszövetséggel.

Bõvebben