AD-blacklist1

2024
feb.
22

Így választhatod ki a tökéletes fürdőszoba szőnyeget

Szerző: szerk

furdoszoba leadAz otthonunk egyik olyan helyisége, ahol gyakran észre sem vesszük, mennyire fontos szerepet tölt be, a fürdőszoba. Ez a helyiség nem csupán egy egyszerű funkcionális tér, hanem egy olyan szentély, ahol reggelente felkészülünk a napra, vagy este visszavonulunk egy kis pihenésre. Az atmoszférája és kényelme jelentős mértékben befolyásolja hangulatunkat és közérzetünket, ezért fontos, hogy minden részletére odafigyel-jünk, beleértve a fürdőszoba szőnyegét is.

Bõvebben

2024
jan.
27

Városszövet – Aknay Tibor fotókiálítása

Szerző: Oszvald György

AknaiTibor 033 leadA G12 galéria csak egy ugrásra van a Széll Kálmán tértől, a Hajnóczy József utca elején. Egy kedves, hangulatos kávézó és borbár az otthona a galériának, egy-egy megnyitón zsúfolásig tele van. Aknay Tibor fotóművész itt állította ki válogatott fotóit Városszövet címmel január 15-én.

Bõvebben

2023
dec.
12

Az angyal énekel

Szerző: Oszvald György

Illessyne angyal 045leadIlléssyné Naszádos Ilona tűzzománcművész Az angyal énekel című kiállítása nyílt meg a Szent László templom plébániája közösségi termében, december 3-án. A lenyűgöző égetett zománcos képek tematikája a karácsonyi ünnepkört idézte. A kiállítás a Kőbányai Német Önkormányzat rendezésében valósult meg.

Bõvebben

2023
nov.
30

Játékunk az agyag – évzáró kiállítás

Szerző: Oszvald György

Agyagos Reka 143 leadA Mezei Réka irányításával működő Kis fazekas szakkör a szokásos helyén, a KÖSZI-ben rendezte meg az évzáró kiállítását november 24-én. A máskor alkotó műhelynek tekinthető terem már délután négy órától kezdve fokozatosan alakult át egy sajátos kiállító térré…

Bõvebben

2023
nov.
19

Görög-bolgár történelmi performance

Szerző: Oszvald György

GRE BUL ea 017 leadA kőbányai Görög klubban az Örök Ortodox Testvériségért Görög-Bolgár performance zenei koncert címmel különleges előadásnak lehetett tanúja a résztvevő közönség november 24-én. A performance ugyan egyedi, azonban nem először láthatnak az érdeklődők vetített dia és koncert szerkezetű műsort.

Bõvebben