AD-blacklist1

2023
máj.
02

A portréfestő Gerzson

Szerző: Oszvald György

Gerzson 237Kiemelkedő érdeklődés mellett nyílt meg Gerzson Pál festőművész portré kiállítása a kőbányai Kőrösi Kulturális Központban található Takács István Galériában április 18-án. A vendégeket, érdeklődőket Gerzson Sarolta köszöntötte.

Bõvebben

2023
ápr.
04

Agyagképek, szobrok, textilképek

Szerző: Oszvald György

alap leadHarmadik alkalommal állítja ki munkáit a Tényi Katalin – Horváth György képzőművész duó, mely kiállításnak a Párbeszéd címet adták. Ezúttal a FSZEK Kőbányai könyvtára adott helyet a textil- és agyagképeknek, kisplasztikáknak. A megjelent érdeklődőket Wallner Andor könyvtárvezető köszöntötte.

Bõvebben

2023
ápr.
03

A netnyelv világa

Szerző: Oszvald György

Digi iras 003 leadA FSZEK Kőbányai könyvtára volt a helyszíne egy ritkaságnak bátran nevezhető könyv bemutatójának március 25-én. Ferenczi Kincső-Aneliße elsőkötetes szerzővel. dr. Baracsi Katalin, az internetjogász beszélgetett a Digitális írástudók az iskolapadban című kötetről. Az érdeklődő vendégeket Wallner Andor, a könyvtár vezetője köszöntötte.

Bõvebben

2023
már.
29

A KE-KE duó farsangja

Szerző: Oszvald György

Keke leadA Ke-Ke duó (Keczely Gabriella és Kemény János) Farsangi forgatag című kiállítására és egy vidám farsangi műsorra szólt a Kelenvölgyi Közösségi Ház meghívója. A rendezvényen zongorán közreműködött Varga Júlia zongoraművész, Szabó Julianna, a kiállítás háziasszonya (ének). A kiállítást Holakovszki István nyitotta meg.

Bõvebben

2023
már.
24

Kiállítással ünnepelték a Bábszínházi Világnapot a receficés ovisok

Szerző: Oszvald György

Rece Fice 011 leadA Bábszínházi Világnap tiszteletére egy látványos bábkiállítás nyílt a kőbányai Rece-Fice Óvodában március 21-én. A bábokat Mezei Réka bábművész hozta – melyek már sok alkalommal szerepeltek a Trambulin Színház gyerekprogramjaiban – és rendezte.

Bõvebben