AD-blacklist1

2017
dec.
10

A játéknak nincs felső korhatára!

Szerző: Oszvald György

FSZEK jatekszoba 023leadÚj létesítménnyel gyarapodott a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kőbányai könyvtára. Játékszobát avattak december 1-jén, amelyben kicsik, nagyok együtt múlathatják az időt, ha olvasás közben netán egy kis változatosságra vágynak. Vagy éppen ide igyekeznek játszani.

Bõvebben

2017
dec.
05

Az Estella mindent vitt – irány Párizs

Szerző: Oszvald György

48hrs Szatmari 114leadAz Art+ Cinemában tartották meg a 48 Hour Film Project rövidfilmkészítő-verseny díjkiosztóját december 4-én. Fényes kőbányai siker született: a Szent László Gimnázium két éve érettségizett diákja, Szatmári Andrea Estella című filmje mindent vitt!

Bõvebben

2017
dec.
02

Vászon, bőr, fa és fotópapír

Szerző: Oszvald György

lato leadHét fős baráti társaság, a Látó-Más Műhely tagjai – fennállásuk alatt először – mutatkoztak be közös kiállításon a közönségnek. A vegyes műfajú, Párhuzamos álmok című kiállításnak a Széchenyi István Általános Iskola adott otthont, a megnyitót november 16-án tartották.

Bõvebben

2017
dec.
01

150 év emlékei fotókon

Szerző: szerk-OGY

MAV 1leadKülönösen aktuális a Törekvés galérián Villanások az Északi Főműhely működéséből címmel rendezett kiállítás. Sok minden már ma sem látható: az Operaház beruházásában elkezdődött az Eiffel-csarnok átalakítása.

Bõvebben

2017
nov.
28

Dinamika egy kis lágysággal színezve

Szerző: Oszvald György

SDC 2nd proba 264leadA Spirit Dance Company társulata mutatkozik be kortárs táncművekkel a Kőrösi Kulturális Központ színpadán november 30-án este. A műsor vendége Mustapha Barkati francia táncművész, koreográfus, kizárólag a társulatnak készítette el és tanította be az Opus című koreográfiáját.

Bõvebben