AD-blacklist1

2018
aug.
14

Nolám! Mennyi is az annyi?

Szerző: Oszvald György

P6 leadA több helyen is, az útkereszteződéseknél meglehetősen furcsára – mondhatjuk azt is, hogy szabálytalanra – sikerült parkolósávok felfestését egy konkrét helyszínen ma (vagy lehet, hogy tegnap) módosították. Nem zárjuk ki, hogy ezt máshol is megtették, de jól tették, mert az 5 méter, az 5 méter.

Bõvebben

2018
aug.
14

Amit e világon hagyunk…

Szerző: Oszvald György

WVI temetes 056leadAz Újköztemetőben, egyházi szertartás mellett helyezték örök nyugalomra dr. Weninger Antalné – sokan Weninger Varga Ilonaként ismerték – ikonfestő művész, hittanár földi maradványait augusztus 10-én.

Bõvebben

2018
aug.
13

Rekord nagyságú drogfogás Kőbányán

Szerző: szerk

KRNNI leadA nyomozók Budapesten fogták el azt a terjesztőt néhány napja, aki egy X. kerületi droglaborban állította elő a kábítószert. A kokain értéke 80 millió forint is lehet.

Bõvebben

2018
aug.
06

Sasszemek az út mentén – országos radarkontroll

Szerző: szerk

radar1leadHétfőtől vasárnapig országos sebességellenőrzési akciót tart a rendőrség a gyorshajtók kiszűrésére – mondta Jámbor István ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakirányító osztályának vezetője egy hétfő reggeli televíziós műsorban.

Bõvebben

2018
aug.
04

Másfél méteres kampány

Szerző: szerk

masfel1Másfél méter címmel indít a kerékpárosok védelmét szolgáló kampányt az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos. Révész Máriusz a kampányt beharangozó sajtótájékoztatón elmondta, a cél a biztonságos oldaltávolság betartatása az autósokkal.

Bõvebben