AD-blacklist1

2019
okt.
14

Tippeljen velünk!

Szerző: szerk

m1 news leadKőbányán D. Kovács Róbert Antal nyerte el újfent a választók bizalmából a polgármesteri posztot. A képviselő-testület azonban nagyot változott, s úgy véljük, nincs könnyű helyzetben a régi-új polgármester, ha a kerület irányítására gondol.

Bõvebben

2019
okt.
14

28 éve szabadon

Szerző: Oszvald György

Ormeny ftlenseg 043leadA kőbányai Örmény önkormányzat szeptember 25-én emlékezett meg és ünnepelte az Örmény Köztársaság létrejöttének 28. évfordulóját. A kőbányai örményeken kívül jelen voltak más nemzetiségi önkormányzatok képviselői is.

Bõvebben

2019
okt.
14

Marad a polgármester, változik a testület

Szerző: Oszvald György

valasztas score leadBudapest X. kerületében a 2019. október 13-án megrendezett helyhatósági választáson D. Kovács Róbert Antal 7%-nyi előnnyel nyert ellenfele, Somlyódy Csaba ellen, így továbbra is ellátja a kerület polgármesteri teendőit. A testületben azonban jelentős a változás.

Bõvebben

2019
okt.
12

Helyhatósági választások - 2019.

Szerző: Oszvald György

onk valasztas leadSzerkesztőségünk híján volt a szerencsének, mikor is a részben szórólapokkal meghirdetett, részben az utolsó pillanatban befutott privát értesítések ellenére sem tudott részt venni a helyhatósági választásokra készülő jelöltek kampányeseményein. Két alkalmat kivéve…

Bõvebben

2019
szep.
26

Koszorúk és a hála virágai

Szerző: Oszvald György

POL vilhab 2nd 047leadA Lengyel Perszonális Plébánia, valamint a Szent Adalbert Egyesület szervezésében a hála koszorúit helyezték el a II. világháború kitörésének és a lengyel menekültek érkezésének 80. évfordulója alkalmából szeptember 22-én.

Bõvebben