AD-blacklist1

2018
feb.
19

Készültségben a hóeke

Szerző: Oszvald György

Kokert hoeke 023leadIgaz, a jelen tudósítás írásakor ragyogóan süt a nap, ám egy napja –szombatról vasárnapra virradóan – kisebb mennyiségű hó esett. Nem volt sok, azonban a Kőkert Kft. készültségben lévő egysége azonnal tette a dolgát.

Bõvebben

2018
feb.
18

Quimby-sör az ínyenceknek

Szerző: Oszvald György

Monyo Quimbi beer leadAz Ördög magyar hangja a neve annak az új kraft sörnek, mely a Monyo Brewing Co. és a Quimby zenekar együttműködéséből született. A különleges vörös IPA sört a zenekarral együtt a Neked Csak Dezsőben mutatták be, s ütötték csapra, február 14-én.

Bõvebben

2018
feb.
16

Szünetel az e-matrica értékesítése vasárnap hajnalban

Szerző: szerk

E matrica2Hálózati karbantartás miatt február 18-án, vasárnap hajnalban éjfél és fél kettő között maximum egy órás szünet lesz az úthasználati jogosultságok értékesítésében – tájékoztatott a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) pénteken.

Bõvebben

2018
feb.
16

Sikeres bűnügyi akció a Hős utcában

Szerző: szerk

IMG 0384A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogtak és őrizetbe vettek három kábítószer-kereskedőt Budapesten, a kőbányai Hős utcában február 7-én.

Bõvebben

2018
feb.
10

Jótékony hangok, rezgések

Szerző: Oszvald György

STROKE relax 079leadKalmár Andrea rezgésterapeuta segítségével közel egy órán keresztül próbálhatták ki a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke Betegszervezete tagjai a hangfürdő stresszoldó hatását a tibeti hangtálak, gong és csengők gyógyító rezgésével január 30-án.

Bõvebben