AD-blacklist1

2020
jan.
18

Rendőr üldözte a balesetet okozó autóst

Szerző: szerk

szelvedoBudapesten, a X. kerületi Keresztúri úton egy zebrán elütötte, majd az autó szélvédőjébe szorult emberrel együtt hagyta el a helyszínt egy gázoló – közölte a rendőrség a honlapján, január 15-én.

Bõvebben

2020
jan.
14

A nappali, mint életterünk fontos része

Szerző: szerk

szonyeg leadA nappali, a lakásunk lelke. Itt tölti el a család a legtöbb időt, a vendégeket is a nappaliba invitáljuk, amikor megérkeznek. Éppen ezért nagyon lényeges, hogy ennek a helynek barátságos légköre legyen és az atmoszférája és melegséget sugározzon.

Bõvebben

2020
jan.
13

Zsidó emlékek nyomában

Szerző: Oszvald György

STROKE Zsinagoga 046leadA Dohány utcai Zsinagógával, a zsidók hagyományaival, szokásaival ismerkedtek a stroke klub hosszabb sétára is vállalkozó tagjai 2019. augusztus 8-án. A témáról szakavatott idegenvezető adott tájékoztatást.

Bõvebben

2020
jan.
13

Nyársra tűzött évadkezdés

Szerző: Oszvald György

STROKE szalonnazas 188leadA Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke Betegszervezete – a klub nyári szünete alatt egyedi szervezésű kirándulós, városnéző programjai után – szalonnasütéssel nyitotta az új évadot 2019. szeptember 13-án.

Bõvebben

2020
jan.
07

Életemet a hazáért és királyért, az egri vár védelmére szentelem

Szerző: szerk

STROKE Eger 794leadA Stroke-klub tagjai – hála az Önkormányzat által nyújtott hozzájárulásnak – egy újabb kiránduláson vehettek részt tavaly október 17-én. Ezen a gyönyörű őszi napon – egyike volt az utolsóknak – nagy lelkesedéssel vágtunk neki az útnak, amely most a Mátrán át, Egerbe vezetett.

Bõvebben