AD-blacklist1

2024
ápr.
15

Kik most a legnépszerűbb Aviva oktatók Budapesten?

Írta: szerk

torna leadAz Aviva torna visszaadja a nőknek a testi és lelki egyensúlyát. Szakképzett Aviva oktatók közel 30 éve segítik a hölgyeket hazánkban, hogy nőiességükben ki tudjanak bontakozni. Kik a legjobbak Budapesten? Mutatjuk!

 

 

Az Aviva torna

 

   Az Aviva tornát a hormonális egyensúly eléréséért Aviva Gabriella Steiner fizikoterapeuta dolgozta ki. A torna a női szervek megdolgoztatásával vér- és oxigéntöbbletet okoz az alhasi szervekben, így beindítja a szervezet tisztító, öngyógyító folyamatait. Nők ezreinek nyújtott már megoldást nőgyógyászati problémák esetén, a gyakorlatok csökkentik a változó kor tüneteit, helyreállítják a felborult hormonháztartás egyensúlyát. Számos meddőséggel küzdő hölgynél a torna hatására köszöntött be a gyermekáldás. Az Aviva oktatók egyik legnagyobb sikerként könyvelik el, ha „Aviva-babák” születnek. 

 

   Az alhasi szervek átmozgatása különleges szorító és elengedő mozdulatok sorozatával érhető el. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, a farizmok megdolgoztatása a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi. Így a vitaminokat, a tápanyagokat, a hormonokat sokkal jobban hasznosítják a szervek, ez a helyrebillent állapot pedig visszahat a hipofízisre, amely testünk hormonháztartását szabályozza.

 

Ha Aviva oktatót keresel Budapesten

 

   Ha Aviva oktatók keresel, valószínűleg először az interneten fogsz keresgélni. Számos sportoktatót fogsz találni, akik az Aviva torna mellett köteleztél el magukat. Mivel a tornát csak okleveles oktató tarthatja, biztos, hogy képzett szakemberekkel fogsz találkozni. Sokan fordultak már Budapesten Szabó Kitti okleveles Aviva torna oktatóhoz. Kitti elhivatottságát és szakmai tudását nemcsak a rengeteg pozitív visszajelzés jelzi, hanem a sok éves oktatói tapasztalat is alátámasztja. Kitti arra szeretné a nőket inspirálni, hogy vegyék kezükbe saját egészségüket és mindenféle orvosi beavatkozás és gyógyszer nélkül találják meg az egészségükön át a boldogságukat és teljes értékű életet tudjanak élni. Kitti szerint a hormonális egyensúly visszaállítása mesterséges hormonkezelések nélkül egy időigényesebb, több odafigyelést és önfegyelmet igénylő folyamat, de lehetséges!

 

torna 600

 

Nem csak személyesen és nem csak nőknek!

 

   Kitti a személyes órák mellett már több éve vezet online órákat is, így bárki, bárhonnan tud csatlakozni hozzá. Az online órán a gyakorlatokat oktató videók segítségével dolgozzátok fel, így Kitti végig a te mozdulataidra tud figyelni és korrigálni, ha szükséges. Ezért az online órák sokszor eredményesebbek, mint a személyes találkozások, hiszen a képernyőn mindenki egyszerre látszik és Kitti folyamatosan a tornázókat figyeli.

   Akár a személyes, akár az online órákhoz nemcsak nők, hanem férfiak is tudnak csatlakozni, hiszen a torna náluk is eredményes. A férfiaknál az alábbi kiemelt területeken: termékenység, prosztatabetegségek, stesszinkontinencia, emésztési problémák érhető el jelentős javulás. Az alhas és a medence területén végzett gyakorlatokkal az életminőség jelentősen javul. 

   Akár a személyes, akár az online órákat választod Budapesten vagy a nagyvilágban, Szabó Kitti óráján a legjobb kezekben leszel, hogy elindulj egy teljesen új, egészségtudatos élet felé.