AD-blacklist1

2022
dec.
07

Milyen szempontok szerint keressünk álláshirdető oldalt álláshirdetőként?

Írta: szerk

job leadAz álláskeresés nem egyszerű „mulatság”, de sokszor a cégek, vállaltok is gondban vannak, hogy milyen oldalakon hirdessenek meg egy-egy pozíciót? Összeszedtünk néhány olyan kritériumot, amelyeknek egy-egy ilyen álláshirdető portálnak meg kell felelnie.

  

 

   Mit is várunk el egy olyan álláshirdető portáltól, ahol állást szeretnénk meghirdetni? Az első és talán legfontosabb dolog, hogy az adott oldalon gördülékenyen menjen a regisztráció. Nagy megkönnyebbülés, ha maga a regisztráció könnyen és egyszerűen megy. De más szempontok is kulcsfontosságúak lehetnek. Elemi, hogy a saját fiókunkban kezelhetjük a hirdetéseinket, beküldhetjük, törülhetjük, vagy akár újra is aktiválhatjuk azokat. 

   Az elvárások itt még nem érnek véget. Egy álláshirdető portálnál nagyon előnyös lehet, ha a helyi – budapesti – álláskereső kulcsszavak elsők a találati listában. Lényeges lehet az is, hogy az álláskeresők könnyen megtalálják a helyi munkalehetőségeket. 

   Mit tehetünk, ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk hirdetni? A BudapestÁllás.hu oldalon erre is van módunk, hiszen a rendelkezésünkre áll egy 30 napos hirdetési lehetőség is, amely jelentősen megnöveli a hatékonyságot. A hirdetésben egy munkakör jeleníthető meg. 

 

   A BudapestÁllás.hu álláshirdető oldalon többféle hirdetéstípus közül választhatunk. Népszerűek a Business és az Enterprise hirdetéstípusok, melyeknél a videós előszűrés funkció is elérhető. A videós jelentkezések nagyon megkönnyítik a választást, ezért napjainkban sokan választják ezt az opciót. 

   job 650

 

   Sok esetben arra van szükségünk, hogy a hirdetésünk a lehető leghatékonyabb legyen. Ezt biztosítják a nagyobb elérhetőségek. Hogyan érhetjük ezt el? Például úgy, ha nem csak helyi hirdetéseket teszünk közé, hanem országosan, vagy megyei szinten hirdetünk. 

   Minden cég a lehető legjobb jelöltet szeretné a meghirdetett pozíciójára kiválasztani. Több jelentkezőt is bevonzhatunk a hirdetésünkkel, ha feliratkozunk a hírlevél küldés opcióra. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a hirdetések célzottan kerüljenek kiküldésre a feliratkozóknak. 

 

   Több jelentkezőre tehetünk szert, amennyiben az Enterprise weboldalon kiemeljük a hirdetésünket. Az is egy jó alternatíva, ha BudapestÁllás.hu Facebook oldalán a legelső hirdetéseként jelenik meg a cég álláskínálat hirdetése. További válaszokat pedig a budapestallas.hu/miert-hirdessen-a-budapestallason oldalon találunk, hogy miért is hirdessünk a BudapestÁllás.hu oldalon.