AD-blacklist1

2021
júl.
31

Sorban állnak az amerikaiak a Richter gyógyszeréért

Szerző: szerk-OGY

RG lead 1Az AbbVie gyógyszergyártó és forgalmazó cég mely a Richter Vraylar néven futó termékét értékesíti – jelentése szerint a Vraylar a második negyedévben 432 millió dollár forgalmat generált – írja a vg.hu.

Bõvebben

2021
júl.
31

Mellplasztika utáni testmozgás: ezekre feltétlen figyeljen!

Szerző: szerk

mell1 leadA mellnagyobbítás évek óta vezeti a népszerűségi listát a plasztikai beavatkozások világában. Vannak, akik nagyobb méretekre vágynak, mások mindezt a feszesség visszanyerésével kombinálnák. A mellfelvarrás nagyobb fogyás vagy például a várandósságot és a szoptatást követően válhat aktuálissá. Természetesen a gravitáció hatásai mellett sem mehetünk el, így a 40 feletti nőknél gyakran válik aktuálissá a mellnagyobbítással kombinált felvarrás.

Bõvebben

2021
júl.
28

Szőnyegtisztítás vegyszerek nélkül? Igen!

Szerző: szerk

szonyeg 1Léteznek olyan csodaszerek, amik szinte minden otthonban megtalálhatóak. A koszos szőnyeg nem csak kellemetlen látványt, elhanyagolt képet nyújt, hanem az egészségünkre is ártalmas. Nem kell sem tisztaságmániásnak, sem allergiásnak lenni ahhoz, hogy a tiszta környezet legyen az, ahol jól érezzük magunkat.

Bõvebben

2021
júl.
27

Vízre szállt a stroke-klub

Szerző: Oszvald György

Stroke hajos leadVárosnéző dunai hajókirtánduláson vettek részt a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke Betegszervezete tagjai július 21-én délelőtt. A Legenda Kft. hatalmas, minden igényt kielégítő városnéző hajós programján közel harminc fő szállt vízre.

Bõvebben

2021
júl.
15

Piknik a covid után - a stroke-klub idei első programja

Szerző: szerk

PIC 20210702024236788 leadJúlius 2-án, a hónap első péntekjén – hosszú idő után először – találkoztunk a stroke-klub tagjaival. Miután mindenki beoltatta magát, ennek semmi akadálya nem volt. Az összejövetelt kedvelt helyünkön, a Bárka Ihász utcai kertjében tartottuk.

Bõvebben