AD-blacklist1

2021
okt.
28

Kémiatanárok elismerése - díjátadás a Richternél

Szerző: Oszvald György

RG Kemia leadA Magyar Tudományos Akadémián négy kémiatanár vehette át kiemelkedő szakmai munkásságáért a Magyar Kémiaoktatásért díjat és a vele járó 500 ezer forintot, amelyet a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma évente – 2021. október 20-án immár 22. alkalommal – ítél oda középiskolai és általános iskolai kémiatanároknak.

Bõvebben

2021
okt.
07

Emléktábla a rock-király tiszteletére

Szerző: Oszvald György

SomLajos leadSom Lajos rock-zenész, a Piramis együttes születésének 74. évfordulója alkalmából emléktáblát állított a Hungária körúti 12 Ház társasház közössége. Az emléktábla felavatását október 1-jén tartották meg, jelentős érdeklődés mellett.

Bõvebben

2021
okt.
01

Gardróbszekrény rendszerezés: Hogyan csináld?

Szerző: szerk

gar2 leadAhhoz, hogy szekrényünket igazán hatékonyan használhassuk, elengedhetetlen a rendszerezés. Tudod, hogyan kell megfelelően tárolni a ruháidat, hogy mindig minden kéznél legyen, ugyanakkor ne érezd úgy, hogy nincs mit felvenned?

Bõvebben

2021
szep.
24

Sztrókosok a Sziklakórházban

Szerző: Oszvald György

szikla leadFolytatva a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke Betegszervezete városnéző hagyományait, a budai Sziklakórházba látogatott el az egy híján húszfős csapat augusztus 17-én. A sziklába vájt kórházmúzeum után még a Bécsi kapu jobb és bal oldalán is tettek egy rövid sétát, megtekintve az Európa Ligetet és az Anjou bástya alatti emlékművet.

Bõvebben

2021
szep.
01

Olcsó és gyors fűtés? Lehetséges!

Szerző: szerk

futofolia1A fűtéssel kapcsolatban mindenkinek van véleménye és igénye. Akadnak olyanok, akik a tajgán is megállnák a helyüket, puszta kézzel halásznának a jeges folyókból, és akár mezítláb is ellapátolják a havat a ház elől, de ők számítanak a kivételes kisebbségnek.

Bõvebben