AD-blacklist1

2023
nov.
30

Fogyatékossággal élők fája

Szerző: Oszvald György

Stroke faultetes 191leadAz Érbetegek Rehabilitációja Alapítvány egy ezüst hárs elültetésének megünneplésére hívott össze olyan szervezeteket, intézményeket, vállalkozásokat, melyek kiemelt tevékenységi körébe tartozik a fogyatékossággal élők segítése, támogatása. A november 15-én, Kőbányán elültetett fa jelképe lett a közös gondolkodásnak, az egymásra figyelésnek.

Bõvebben

2023
okt.
11

Balatonfüredi kirándulás

Szerző: szerk

Stroke B fured 031 lead2023. szeptember 28-án, csütörtökön a Gizella kórháznál gyülekeztek a Stroke-klub tagjai, hogy egy jó kis kirándulásra induljunk. Olyan szép volt az idő, hogy még viccelődtünk is: ez a mi nyarunk, a „vénasszonyok nyara”. Az úticél mindenkit lázba hozott, hiszen Balatonfüredre indultunk a szokásos buszunkkal.

Bõvebben

2023
aug.
30

Nyárvégi szalonnasütés

Szerző: szerk-OGY

Stroek szalonnazas 024Ismét egy vidám „kerti-partyra” gyűltek össze a Stroke-klub tagjai az Ihász utcában 2023. augusztus 25-én. Ez a nyár végi, ősz eleji összejövetel immár hagyomány nálunk, hiszen ez volt a hatodik alkalom, hogy így indítottuk az őszi szezont.

Bõvebben

2023
aug.
13

Látogatás a Wekerle-telepen

Szerző: szerk

Wekerle 63 leadA nagy júliusi hőhullámok után, július 27-én sikerült kifogni a Stroke-klub tagjainak egy olyan napot, amikor kellemes időjárási körülmények között tehettünk egy délelőtti sétát a Wekerle-telepen. Ez a telep tulajdonképpen amolyan „város a városban”, a XIX. kerület egy sajátos karakterű városrésze.

Bõvebben

2023
júl.
27

A kőbányai románok kulturális napja

Szerző: Oszvald György

ROU kult 4leadKulturális és gasztronómai napot rendezett a Kőbányai Román Önkormányzat a Kocsis Sándor Sportközpontban július 16-án. A családias hangulatú eseménynek vendége is volt. Oprea Constantin elnök meghívásának a váci Román Nemzetiségi Önkormányzat elnöke tette eleget.

Bõvebben