AD-blacklist1

2021
máj.
12

Mikor lesz rend a Keresztúri út - Kabai út környékén?

Szerző: Oszvald György

panasz4 leadLezárt házakat törtek fel az önkényes lakásfoglalók, 15-20 fő lakik bennük, villanyuk ugyan van, de lehet, hogy lopják az áramot, koszosak, szemetelnek, zaklatják a környéken lakókat, fenyegető a fellépésük, a szétszórt hulladékok vonzzák a rágcsálókat, a kóbor kutyákat – panaszolja egy felsőrákosi lakos, kérve a 10kerkult.hu segítségét.

Bõvebben

2021
ápr.
27

Valós célok, igazi örömkönnyek a Richter Anna virtuális díjátadón

Szerző: szerk-OGY

rad 6 leadA Richter Anna Díj gáláját immár a harmadik évben rendezi meg a pályázatot kiíró gyógyszergyár. A társadalmi felelősség vállalás meghatározó eseményének díjkiosztóját, mint korábban is, a program Facebook oldalán virtuálisan adták át. A győztesek a szakmai elismerés mellett 4-4 millió forintos díjjal is gazdagodtak. A virtuális gálát április 16-án tartották meg.

Bõvebben

2021
ápr.
23

Milyen változások tesznek jót egy vállalkozásnak?

Szerző: szerk

pic 01 leadMilyen változások tesznek jót egy vállalkozásnak? És mit tegyél, ha cégmódosításra van szükséged? A vállalkozásra is ráfér az innováció, mivel csak így maradhat talpon. Mitől lesz jó egy vállalkozás? Mit tehetünk, ha változtatásokra van szükség? A megoldásokra mutatunk néhány tippet.

Bõvebben

2021
ápr.
13

Kerti gépek és alkatrészek: vásárlási útmutató egy webáruháztól

Szerző: szerk-OGY

pexels leadA kerti szezon a jó idő beköszöntével szinte azonnal indul, és bizony jó néhány hónapig munkát is ad majd azoknak, akiknek van kertjük. Az egyik nem annyira közkedvelt eszköz, ami a tavasz megérkeztével újra és újra elő szokott kerüli az például a fűnyíró.

Bõvebben

2021
ápr.
12

A NER médiaholding vezére is jelölt a Richter igazgatói tagságára

Szerző: szerk-OGY

RG lead 1Március végén adta hírül szerkesztőségünk, hogy a Richter Gedeon Nyrt. idei közgyűlésén jelentős nagyságrendű osztalékemelésről döntenek a részvényesek. A napirendek között szerepel új igazgatósági tagok megválasztása is, a jelölt személyéről azonban nem írtunk konkrétumot.

Bõvebben