AD-blacklist1

2024
ápr.
15

Így keress megbízható generálkivitelezőt!

Szerző: szerk

hazakLegyen szó lakásfelújításról vagy építkezésről, a megfelelő generálkivitelező választása talán a legfontosabb kérdés, hiszen ezen múlik, hogy az elkövetkező években, évtizedekben hogyan fogjuk érezni magunkat az otthonunkban.

Bõvebben

2024
ápr.
06

Környezetvédelem? Cö-cö-cö…

Szerző: Oszvald György

palya 15Egy lakossági megkeresés kért segítséget a Harmat utca 164. számú társasház főbejárata előtti focipályát övező öt, mintegy 40 éves fa kivágásának megelőzéséhez. A fák kivágását a pálya alatt húzódó gázveték miatt kell módosítani, s emiatt kell a fákat kivágni. A történést a jelen véleménycikk mutatja be.

Bõvebben

2024
már.
24

Vizuális és gasztronómiai élmények a piacon

Szerző: Oszvald György

Stroke Lehel csarnok 107 leadA budapesti Lehel Csarnokot látogatta meg a több betegszervezet tagjaiból verbuválódott lelkes csapat március 22-én. A szervezést, az előkészítést az Érrehab Alapítvány elnöke, Kiss Judit végezte. A látogatást a XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. Vezérigazgatóság Ügyfélszolgálati vezetősége tette lehetővé.

Bõvebben

2024
már.
06

Sztrókosok a Magyar Zene Házában

Szerző: Oszvald György

Stroke Zenehaz 048a leadA Strokeinfó Alapítvány és az Érrehab Alapítvány közös rendezvényén 31 fő vett részt a Magyar Zene Háza Hangdimenziók - Zenei utazások térben is időben című állandó kiállításán február 21-én. A látogatás beváltotta a reményeket, a sztrók-betegek elégedetten dicsérték mind a látványt, az élményt, mind a szervezést.

Bõvebben

2024
feb.
28

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe hajókötél választásakor

Szerző: szerk

hajokotel leadAhhoz, hogy a hajózás biztonságos legyen, elengedhetetlen, hogy megfelelő hajókötéllel legyünk ellátva. A hajókötél kiválasztása nem csupán esztétikai kérdés, hanem fontos szerepe van a hajózás biztonságában és hatékonyságában is.

Bõvebben