AD-blacklist1

2020
aug.
23

A Nyíregyháza a BL-ben, a Békéscsaba a CEV Kupában röplabdázik

Írta: szerk

fatum brse leadA Fatum Nyíregyháza egy Bajnokok Ligája-selejtezős csapattal, a Swietelsky-Békéscsabai RSE pedig a finn LPV Huittinennel találkozik a második számú európai röplabda kupasorozat, a CEV Kupa első fordulójában.

  

 

 

A Nyíregyháza ellenfelére a BL-selejtező első köre után, legkésőbb október 1-jén derül fény: a szabolcsiak a német Allianz MTV Stuttgart és a fehérorosz Mincsanka Minszk párharcának vesztesével találkoznak november 10-12-e és november 24-26-a között.

    fatum

   

   A sorozat pénteki, augusztus 21-én tartott sorsolásán az is kiderült, hogy – mivel mindkét magyar együttes kiemelt volt a 32 között –, hazai pályán vívhatják a visszavágót.

  

brse

 

   A nők között az 1. MCM-Diamant Kaposvár a 32-es főtábla első körében kiemeltként nem lép pályára. A nyolcaddöntőben a lett Rigas Volejbola Skola és a cseh TJ Ostrava párharcának győztesével csap majd össze Sasa Nedeljkovic csapata december 8. és 10., valamint december 22-e és 24-e között úgy, hogy a visszavágót hazai pályán vívja.

    A dátumok, illetve a helyszínek a járványhelyzet függvényében változhatnak.

 

   A férfi Challenge Kupában érdekelt Vegyész RC Kazincbarcika – az eredeti kiírás szerint – november 3-5. és 10-12. között a portugál Sport Lisboa e Benfica együttesével találkozik, és idegenben kezdi a párharcot.

 

MTI; fotó: a két csapat facebook oldala; hunvolley.hu/ M4sport.hu