AD-blacklist1

2011
szep.
25

Győzelem nélküli hét után

 

lelatoA labdarúgó OTP Bank Ligában (NB I) a kispesti Bp. Honvéd FC csupán csak gól nélküli döntetlenre volt képes a Balaton partján. Ez a hét nem volt fényes a csapat számára, hiszen szerdán Magyar Kupából a Szigetszentmiklós búcsúztatta. 

 

Siófokon közepes iramban kezdett el csordogálni a találkozó, az első helyzetig is elég sokat kellett várni, a 21. percben Danilo találta el sután a labdát ziccerben, majd 10 perccel később Abass fejelt közelről mellé. Válaszul Haraszti lőtt 17 méterről pontatlanul. A szünet után egy picit megélénkült a játék, Abass lőtt kapufát rögtön a kezdés után. A 70. percben a hazat támadó, Sowunmi vihette rá a labdát Kemenesre, de előbb elakadt benne a labda, majd a kipattanót mellé lőtte. A végeredmény: BFC Siófok – Bp. Honvéd FC 0-0
Supka Attila, a Bp. Honvéd trénere így értékelt:– Tulajdonképpen szerdától kell indulni, amikor is a semmiért futottunk 120 percet, s érződött is, hogy nem voltunk frissek. Voltak lehetőségeink, nem egyszer eldönthettük volna a mérkőzést, ugyanakkor összességében nézve Siófokon nem rossz eredmény döntetlent elérni, hiszen például sem a Videoton, sem pedig a Debrecen nem tudott három ponttal távozni. Bízom benne, hogy a jövő hétvégére összeszedjük magunkat, és sokkal szebb eredményt sikerül elérnünk.

Az NB II Nyugati csoportjában az MTK 5-3-ra győzött a Kozármisleny otthonában.

(forrás: Pepsifoci.hu) (fotó: fourfourtwo.hu)