AD-blacklist1

2011
okt.
12

Jól hajtottak a KTC kerekesei

buruczkiFelemás napokat zártak a kerület egyik legfiatalabb egyesülete, a Kőbánya Torna Club szakosztályai. A kerékpárosok jól teljesítettek, gimnasztikázóik versenyét részben elhalasztották.


A Vértes-hegységben, Várgesztes környékén, első alkalommal rendezték október 9-én a Villapark Vértes Maraton hegyikerékpár-versenyt. A szezonvégi viadal 48 kilométeres távját férfiaknál a szakág idei magyar bajnoka, a Kőbányai Torna Club (KTC) hegyikerekese, Buruczki Szilárd /a képen/ nyerte. Férfi master 1-es kategóriában a KTC edzője, Garamszegi László a hatodik helyen zárt. A felnőtt női győztes Dósa Eszter (Vitalitás SE) lett. A KTC utánpótlás-korú kerekesi közül Tar Benjamin 2., Karl Dávid és Méhes Dávid 3. helyen fejezte be a viadalt.


A ritmikus gimnasztika Magyar Kupa csapatbajnokság versenye szintén október 9-én zajlott Soroksáron. Itt csupán a gyermek és serdülő viadalt rendezték meg, a junior és a felnőtt kategória elmaradt, mivel közel 3 órás csúszás alakult ki a versenyen, így ez a kategória kb éjfélkor versenyzett volna. A bírók és az érintett egyesületek döntése alapján az e heti Magyar Kupa egyéni versenyen lesz megtartva a csapatverseny is.


(kerekparinfo.hu) (fotó: buruczki.hu)