AD-blacklist1

2022
már.
19

A Kőbányai Sportszövetség tavaszi programjai

Írta: szerk-OGY

potprogi leadA Kőbányai Sportszövetség egyik erénye a folyamatos megújulás. 2022-től – kiemelten, de más programokat nem feledve – a kőbányai családok és nagycsaládosok felé fordul a szövetség figyelme. Tudni kell, hogy az ovisok sportja 20 éven át volt első számú esemény, majd közel 5 éve a „szépkorúak” sportja került a fókuszba.

 

 

 

   A sportszövetség tavaszi programja, a 2022. március 20-a és április 24-e közötti eseménysorozat, három eseményre épül:

 

   ► Elkezdődik vasárnaponként a ground golf oktatás a Sportligetben, a sportpályák mögötti füves területen, ahol a Ground Golf Sportegyesület várja az érdeklődőket Togmid Tseredulam (Ceren) elnök személyes irányításával.

   Az első alkalom: március 20-a.

 

potprogi golf

  Ground golf az Óhegy parkban

 

   ► 2022. március 27-én Jeges napot szervez a szövetség az Ihász utcai jégcsarnokban.

 

      11:00 órától a kezdőknek korcsolya oktatást nyújtanak a White Sharks Hockey Club edzői - korcsolyát ingyenesen biztosítanak!

      12:00 órától tréfás váltóversenyeken vehetnek részt a családok, vagy az adott korcsoportok

      13:00 órától szabad korcsolyázással lehet folytatni a sportnapot.

 

   Ez idő alatt a várakozó szülőket a pálya mellett meglepi program várja. Egy forró teára minden résztvevőt meghívnak a szervezők.

  

potprogi jeges

  Korcsolyázás az Ihász utcai jégpályán

 

   ► 2022. április 24-én 10:00-14:00 óra között az Ihász utcai Sporttelepen és a Csajkovszkij parkban nagyszabású családi sportnapot szervez a Kőbányai Sportszövetség!

 

   Minden nevező család hazaviheti a Kőbányai Sportszövetség 30 évét bemutató színes, jubileumi kiadványát, amely Kőbánya sportolási lehetőségeit foglalja össze 185 oldalban, sok-sok információval és fotóval a kőbányai sportegyesületekről.

   A sportállomások között tervezünk: kerékpáros akadálypályát a park elkerített betonos pályáján; ground golf játékot – pontszerzéssel – a park fái alatt; lézerpisztoly lövészetet; sakk, go és/vagy malom szellemi játékot; népi játékok kipróbálását és gyakorlását; akadályversenyt a műfüves pályán; tréfás csapatváltó versenyeket a műfüves pályán

   Minden gyermek szerény ajándékban részesül.

 

potprogi jatek

  Korongcsúsztatás 

 

   A programokhoz csatolt információk: a tavaszi programok részletei (pdf); jeges nap plakát (pdf)

 

fotó: 10kerkult.hu/OGY