AD-blacklist1

2019
dec.
15

Mikulásünnep a Merkapt-focisoknál

Írta: Oszvald György

Merkapt foci Xms 105leadA Merkapt SE ifjú futballistáihoz az idén is eljött a mikulás. Az egész évben kiválóan telesítő fiatalok azonban nem csak az ajándékcsomagokat vehették át a Merkapt Sportközpontban december 9-én megtartott ünnepségen…

 

 

 

A szépen feldíszített előtérben a karácsonyfát körbevevő asztalokon sütemények, üdítők, szendvicsek sokasága várta a hivatalos program végét.

 

   Halgas Tibor, a focis fiatalok edzője meglehetésen izgatott volt, hiszen neves vendég érkezését várta; kis türelmet kért a meglepetés megérkezéséig, amit már csak 1-2 percre saccolt. Egyszer csak elült az alapzaj, s nem más, mint Feczesin Róbert, az UTE futballistája (képünkön balról) köszöntötte Tibi oldalán a gyerekeket.

 

   Merkapt foci Xms 103Nem maradt el a rövid bemutatás sem. Labdarúgó pályafutását a helyi csapatban, Dabason kezdte 1995-ben, majd innen a Vasasba került, majd 2001-ben az Újpesthez igazolt. A juniorok között 2003-ig maradt, hivatásos felnőtt pályafutását az Újpest FC-ben kezdte.

   Az FC Sopronban szerepelt 2006 telétől, ahonnan a Bresciába került. Az olasz csapat kiesett, de Feczesin maradt az olaszoknál, játszott az Ascolinál és a Padovában is.

   Később Dél-Koreában, utána Törökországban is futballozott, az UTE-be 2019. augusztus végén tért vissza. A magyar labdarúgó-válogatottban 12 alkalommal játszott, s négy gólt szerzett.

   

Merkapt foci Xms 488

   Kőbányán, kivételesen, nem fociznia kellett: ő adta át a mikuláscsomagokat a gyerekeknek, s Halgas Tiborral együtt közös fotót készített a jövő reménységeivel.

 

   Tibor korosztályonként, minden egyes gyerek egész éves teljesítményét értrékelte néhány mondattal.

 

   Nem fukarkodott a dicsérettel, biztatta a fiatalokat. Az ajándékok átadása után Feczesin Robit letámadták a srácok, mindenki autogramot kért, volt, aki egyenesen egy UTE-mezt íratott alá.

 

 

A tudósításhoz képgaléria tartozik – ITT

fotó: 10kerkult.hu/OGY

 

Az oldal minden tartalma ingyenesen hozzáférhető, de előállításuk pénzbe kerül

tamogatas