AD-blacklist1

2018
nov.
15

Mert sportolni jó - ajánló

Írta: Oszvald György

Potos HM sport A 215A Kőbányai Sportszövetség sikeresen teljesítette annak a három fordulós sporteseménynek az első eseményét, melynek célja volt a hazafias és honvédelmi ismeretek nyújtása játékosan a mozgás, a vetélkedés és a sport eszközeivel.

 

 

A célok változatlanok: a második fordulót a diákoknak ajánlja a Sportszövetség november 16-án 13.00-17.00 óra között a Széchenyi István Általános Iskola tornatermében és sportudvarán, míg a záró eseményre a családokat várják. A Családi sportnapot november 18-án 11.00-15.00 óra között a TÜKER M.SC Sporttelepén, a Somfa utcában tartják. Bejárat a Somfa köz körforgalom felől)

 

   Potos HM sport A 884A 16-ai fordulóban íjászat, légpuska, gördeszka, harcművészeti sportági bemutatók, ügyesség-edzettségi próbák, játékok, tesztek várnak a fiatalokra, míg vasárnap délelőtt a kicsiket játéksziget, arcfestés, ügyességi játékok, stb. várják, a nagyobbaknak és a felnőtteknek egészségügyi mérések. ground golf, légpuska, íjász bemutató, modellbemutatók – terepautó, páncélos járművek –, darts, teke és egyéb érdekességek a kínálat.

 

    A rendezvény fő támogatója a Honvédelmi Sportszövetség, egyéb támogatók: Kőbányai Önkormányzat, Kocsis Sándor Sportközpont, Kőbányai Közterület Felügyelet, Dr. Sztanek Endre Alapítvány, Kőbányai Diáksport Bizottság, Budapesti Szabadidősport Szövetség, Kőbányai Sportszövetég tagegyesületei.

 

fotó: 10kerkult.hu/OGY

 

Az oldal minden tartalma ingyenesen hozzáférhető, de előállításuk pénzbe kerül.

tamogatas