AD-blacklist1

2018
aug.
25

3360 gurítás + 280

Írta: Oszvald György

Teke 4th B 119leadA 4. Tüker M. SC Kupa, országos kiírású teke verseny második napján (augusztus 23-án) is dőltek a bábuk, minden aznapra kiírt versenyző 120-szor gurította el a Somfa közben található pályán a tekegolyót. A kupára közel 180 versenyző nevezett egyéniként és klubszínekben. Az egy hetes vetélkedés augusztus 26-án eredményhirdetéssel zárul.

 

 

Különösebb cécó nélkül kezdődött a 4. Tüker M. SC Kupa országos tekeverseny második napja. Szegedi Béla versenyigazgató négy egyéni versenyzőt szólított az első körben a pályákra, majd a Dynamo SC három csapata folytatta a gurítást. A késő délutáni órákban kezdtek a Kőbányai Sportszövetség tekézői, utánuk az Olajos TK 3. számú férfi csapata játszott, a napot pedig Gulyás Róbert egyéni versenyző (Tüker M.SC) és a Chinoin SC sportolói zárták.

 

Teke 4th B 121

 

   A versenynapon pályára lépők összesen 3360 gurítást hajtanak végre versenyszerűen és mindenkinek 10 bemelegítő dobása van. Hét forduló volt ezen a napon, négy pályán négyen gurítanak egyszerre, így az összes gurítások száma (verseny + bemelegítés összesen 3640)

 

   Megjegyezzük, szerkesztőségünk a napi verseny első felében és a Kőbányai Sportszövetség gurításain volt jelen.

 

   A tekecsarnok hangulatát egy rövid videóval szeretnénk bemutatni az olvasóknak:

 

A versenynap képgalériája IDE kattintva tekinthető meg.

fotó: 10kerkult.hu/OGY

 

tamogatas