AD-blacklist1

2011
okt.
02

Britney meghódította Budapestet

britneyA szomszédos Papp László Budapest Sportaréna újra megtelt péntek este, újra egy világsztár kedvéért: Britney Spears elkápráztatta a közönséget. Másfél órás produkciót nyomott le, a beszámolók szerint mindezt elképesztő látvány keretében.


A Britney Spears új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turné június 16-án indult az Egyesült Államokban, az európai rész első állomása Szentpétervár volt. Az énekes hetedik albuma, a márciusban megjelent Femme Fatale a hatodik listavezető korongja volt Amerikában; Spears az elmúlt több mint tíz évben már mintegy 100 millió lemezt adott el.
Az idén harmincadik évét betöltő Britney Spears - aki 2004-ben már koncertezett Budapesten - szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg időnként, a sajtó sokat foglalkozott a táncosától, Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, a gyermekelhelyezési perekkel, Spears drog- és alkoholproblémáival.
A koncertről részlesen a Zene.hu oldal számolt be - és csupa-csupa pozitív kritikával.
(Zene.hu, 10kerkult.hu)