AD-blacklist1

2012
jún.
30

Nyerős játékok az online kaszinók kínálatában

Írta: szerk

kartya1leadAz online szerencsejáték törvényessége sokáig nem volt egyértelmű Magyarországon, ám egy közelmúltbeli EU-s döntés értelmében immár megnyílt az út a netes kaszinók előtt. Ma már a magyar játékosok is nyugodtan regisztrálhatnak egy internetes kaszinó felületén.


 

  

   Az online szerencsejáték törvényessége sokáig nem volt egyértelmű Magyarországon, ám egy közelmúltbeli EU-s döntés értelmében immár megnyílt az út a netes kaszinók előtt. Ma már a magyar játékosok is nyugodtan regisztrálhatnak egy internetes kaszinó felületén, és hozzáférhetnek az asztali, élő és nyerős játékok széles kínálatához. Bár az online nyerőgépek alapjaiban megegyeznek a hagyományos kaszinókból is jól ismert játékokkal, számos különbséget felfedezhetünk, ha egy netes kaszinóban próbálkozunk. Míg egy „offline” játékteremben a legjobb esetben is csak pár száz gép közül válogathatunk, egy online kaszinóknál az sem ritka, hogy több ezer különböző nyerőgép szerepel a kínálatban. A játékok ráadásul tematikában is eltérnek egymástól: Trónok harcás, Gyűrűk urás és Terminátoros nyerőgépet is találhatunk az internetes kaszinók kínálatában, de számos ázsiai vagy éppen egyiptomi tematikájú is helyet kap a legtöbb oldalon. Az online kaszinók ráadásul gyakran feltüntetik a nyerős játékok RTP-értékét, így könnyebben eldönthetjük, hogy mekkora nyereményeket tartogathat számunkra az adott gép. És ami a legjobb az egészben: rengeteg platformon elérhető a nyerőgépek próbaváltozata, mely ingyenes hozzáférést biztosít az adott címhez, bár valós pénzt ebben a játékmódban természetesen nem nyerhetünk. Ha Ön monotonnak vagy kiszámíthatatlannak tartja a nyerőgépes játékokat, olvasson tovább, hiszen számos más játékkategória is fellelhető az online szerencsejátékkal foglalkozó weboldalakon, így garantáltan nem fogunk unatkozni.

 

kartya1 650px

 

Asztali játékok, élő kaszinó és sportfogadás – További játékkategóriák

 

   Ha a nyerőgépek helyett inkább egy olyan játékot választana, amely bonyolultabb stratégiák kidolgozását is megkövetelheti, az internetes kaszinók felületén ilyet is bőven fog találni. Az asztali játékok között is ilyen címek szerepelnek: a póker, a blackjack, a rulett és a baccarat különböző gépi változatai találhatók itt, tehát az igazi klasszikusok, amelyek egyetlen hagyományos kaszinóból sem hiányozhatnak. A legtöbb weboldalon azonban nem hiányozhatnak ezeknek az élő változatai sem: ebben az esetben valódi osztók vezénylik a játszmákat, és élőben közvetítik őket egy nagy felbontású kamerával, a felhasználók így tehát úgy érezhetik, mintha valóban ott lennének a kaszinóban. Az élő játékok között a tévéből is jól ismert szerencsekerék is fellelhető különböző változatokban, a Mega Wheel és a Crazy Time például a legnépszerűbb címek között foglalnak helyet. Ha pedig ez a két kategória sem fogta meg Önt, érdemes lehet próbát tenni a sportfogadással, amelynek óriási kultusza van Magyarországon. Az internetes fogadási oldalakon azonban gyakran szélesebb kínálattal és többféle fogadási típussal találkozhatunk, mint a lottózókban.

 

Korszerű fizetési módok az online kaszinókban

 

   A magyarok hagyományosan rengeteg időt töltenek az interneten, így nem csoda, hogy az internetes szerencsejáték Magyarországon is napról napra népszerűbbé kezd válni. Az egyre növekvő felhasználóbázisnak és a változó igényeknek köszönhetően az online kaszinók egyre több korszerű fizetési móddal látják el a platformjukat. Míg eleinte csak a hagyományos banki átutalás és a bankkártya volt választható opció, ma már a legtöbb oldalon megtalálhatjuk a különböző kriptovalutákat és e-pénztárca-szolgáltatásokat is. Ezeknek a fizetési módoknak az az előnye, hogy akár be-, akár kifizetésről van szó, a tranzakciók pillanatok alatt, a lehető legbiztonságosabb módon teljesülnek. A kriptovalutás utalások ráadásul névtelenek maradnak, ami meglehetősen fontos az online szerencsejátékosoknak. Akármelyik fizetési módot is választja, ne felejtsen el adózni, amikor kiveszi nyereményeit online kaszinós fiókjából.