AD-blacklist1

2012
máj.
03

Egy online kaszinó előnyei

Írta: szerk-OGY

kartya 1

Az első online kaszinó már több mint 20 éve, 1994-ben jelent meg, és az azóta eltelt hosszú idő alatt rengeteget fejlődtek ezek a platformok. Az online kaszinók első felhasználói még emlékezhetnek rá, hogy az akkori oldalak nagyon kezdetleges felhasználói felülettel és limitált játékkínálattal rendelkeztek.

  

 

   A nyerőgépek kétdimenziósak voltak, így az online játékélmény meg sem közelítette azt, amit a játékosok a való életben kaptak. Mára viszont teljesen átalakult az iparág: egyre több az olyan online kaszinó, ahol az immár háromdimenziós nyerőgépek mellett asztali, élő játékok, sőt, egyes esetekben sportfogadás is elérhető a felhasználók számára.

 

   kartya 2A sokféle kategória és játék mellett ma már a legjobb oldalak átlátható felülettel rendelkeznek, így pillanatok alatt megtalálhatjuk azt, amit épp keresünk. Ezenfelül megjelentek a modern fizetési módok is, tehát a be- és kifizetés ma már rövid idő alatt, rejtett költségek nélkül teljesíthető. Nem beszélve arról, hogy 1994 óta elterjedtek a gyors internetkapcsolatot biztosító mobileszközök, és a legfrissebb adatok szerint már többségben vannak az 5G-képes okostelefonok.

 

   Ennek köszönhetően ma már sokak számára adott a lehetőség, hogy akár útközben elővegyék mobiljukat, és megnyissák kedvenc nyerőgépüket, vagy egy élő játékot. És persze ne feledkezzünk meg a remek bónuszokról sem, amelyeket felhasználva már az első befizetéskor különböző jutalmakra csaphatnak le a játékosok.

 

kartya 1

 

Milyen játékok vannak egy online kaszinóban?

 

   Az online kaszinók játékkínálata jelentősen eltérhet egymástól, ezért mindenképp érdemes alaposan átnézni azt, mielőtt letennénk a voksunkat egy kaszinó mellett. A kínálat sokszínűsége elsősorban azért fontos, hogy akár több órányi játék után is találjunk mindig valami új, izgalmas címet. Amiben viszont hasonlít egymásra a különböző kaszinók kínálata, az nem más, mint a választható játéktípusok. Szinte minden virtuális játékteremben megtalálhatjuk a nyerőgépeket, melyek a hagyományos kaszinókban is rendkívül népszerűek voltak. A nyerőgépek használata rendkívül könnyedén elsajátítható: a legtöbb játékban a tét kiválasztásával kezdünk, ami általában néhány centtől pár euróig terjed. Miután kiválasztottuk a tétet, csak a „Pörgetés” vagy „Spin” gombra kell kattintani a tárcsák megforgatásához. A lustább felhasználók ehhez akár az úgynevezett „Auto Spin” funkciót is használhatják, melynek során az előre meghatározott számú pörgetéseket a játékos helyett a gép végzi el.

   Sok játékos monotonnak tartja a nyerőgépeket és jackpotjátékokat, és inkább egy asztali játékot választanak. Ezek között találhatjuk a klasszikus kártyajátékok, például a póker és a blackjack gépi változatait. Ha valaki inkább valódi kaszinóélményre vágyik, annak érdemes kipróbálnia az utóbbi időben felkapott élő játékokat. Itt a póker, a blackjack és a rulett élőben közvetített verziói szerepelnek. A játszmákat valós időben közvetítik a krupiék, és a chat segítségével akár kapcsolatba is léphetünk játékostársainkkal.

 

Erre érdemes odafigyelni, amikor netes kaszinót választunk

 

   Ha szeretnéd kipróbálni az online kaszinózást, fontos, hogy olyan weboldalt válassz, amely hivatalos engedéllyel rendelkezik. Csak így lehetsz biztos abban, hogy nyereményeidet a végén készpénzre válthatod, és az adózás is csak ebben az esetben lehetséges. Ha megtaláltad a honlapon az engedélyszámot, nézz szét a játékkínálatban, és győződj meg róla, hogy szerepelnek benne a legjobb fejlesztők játékai. Ha itt is mindent rendben találtál, nézz körül a promóciók között, és olvass el néhány tesztet, illetve felhasználói értékelést az adott kaszinó weboldaláról, hogy ne érjen csalódás a végén.