AD-blacklist1

2021
nov.
03

Biztos tippek, ha férfiaknak vásárolunk

Írta: szerk

ajandek1Születésnap, évforduló, de az egyre közelgő karácsony is éppen alkalmas lesz arra, hogy frissen szerzett tudásunkat teszteljük! Sokan túlstresszelik bizonyos okok miataz ajándékozást, de az alábbiak segíteni fognak. Könnyen megtalálhatjuk az igazi ajándékot.

 

 

  Pontokba szedve mutatjuk meg, hogy mik azok az információk, amiknek figyelembe vételével biztosra mehetünk az ajándék vásárlások terén. Születésnap, évforduló, de az egyre közelgő karácsony is éppen alkalmas lesz arra, hogy frissen szerzett tudásunkat teszteljük! Sokan túlstresszelik bizonyos okok miatt – időhiány, pénzhiány, megfelelési vágy, stb. – az ajándékozást, de az alábbiak segítenek, hogy mindenki jól kerüljön ki a helyzetből.

 

 

Kinek vásárolunk?

 

  A legfontosabb, hogy milyen kapcsolatban állunk az illetővel. Az édesapánknak, a főnökünknek, egy barátnak, a szerelmünknek más-más ajándékok valók. Valakinek, akinek mindene megvan sosem könnyű megtalálni a tökéletes meglepetést, de a köztünk lévő kapcsolat lehet a nyitja a megoldásnak.

 

 

ajandek2Milyen a napi rutinja?

 

  Gondoljuk végig, hogy miként épül fel egy napja. Az első dolga, hogy nyomtatott formában elolvassa a napilapokat? Hogy megnézi a foci eredményeket? Sétálni viszi a kutyát? Futni megy? Sokat segíthet, ha tudjuk, mik a legfontosabb dolgok,amikre időt szán. Az adidas Nemeziz  egy focirajongó álma lehet, de egy könyvmoly kevéssé értékeli majd a profi cipőt, ahogy egy „kütyümánˮ se sokra menne egy mikulásvirággal. 

 

 

Mi a munkája? 

 

  Nagyban segíthet a döntésben, ha egy pillanatra ezt is átfutjuk. Egy a többnyire otthon tartózkodó a gyerekekre felügyelő apukának nem ugyanaz az ajándék lesz megfelelő, mint egy a világot járó pilótának. A kivétel erősíti a szabályt.

 

 

ajandek3Mi a hobbija?


Ez az egyik legfontosabb része az ötletelésnek, hiszen a legkönnyebb és legjobb választás, amikor valami olyasmit adunk, amiből a másik az érzi, támogatjuk a szabadidős tevékenységeiben. Nem minden férfi a sör, horgászat és foci háromszögben mozog, de ha igen, akkor is találhatunk olyan ajándékot, ami hasznos is. A
Nike Tiempo nem csak a meccsnézéskor mutat jól a lábon, hanem a pályán is, a hazai halfajokról szóló könyv pedig éppúgy érdekes lesz majd horgászó apukánknak, ahogy egy különlegesebb sör a folyékony kenyérért rajongó főnökünknek. Nem kell évekig spórolni, hogy jól válasszunk, ha a szándék megvan, nagyon nem lőhetünk mellé, különösen akkor nem, ha észben tartjuk, mindenki mástól nyakkendőt és bögrét kap majd.