AD-blacklist1

2020
júl.
29

Shortlist-résztvevő Mundruczó Kornél filmje Velencében

Írta: szerk

mundruczo1Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmje bejutott a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál válogatásába. Ez így egyúttal a rendező első külföldi gyártású, angol nyelvű alkotásának világpremierje is lesz.

 

 

 

A film főbb szerepeiben Vanessa Kirby (A Korona) és a világhírű Shia LeBeouf játszanak, míg a további szerepekben többek között az Oscar-díjas Ellen Burstyn, Molly Parker, Iliza Schleizinger, Benny Safdie és Sarah Snook is láthatóak.

 

   Mundruczó Kornél hetedik nagyjátékfilmje, mely a rendező és alkotótársa, Wéber Kata saját bevallása szerint az eddigi legszemélyesebb filmjük, egy tragikus otthonszülés következményeinek történetét meséli el Bostonban. Miközben a fiatal édesanya (Vanessa Kirby) gyásza egész családját megrázza, a nő saját utat választ, amely során nemcsak megtanul együttélni a veszteségével, de képessé is válik a továbblépésre.

 

   A Pieces of a Woman című film az amerikai-kanadai Bron Studios gyártásában a hazai Proton Cinema (Petrányi Viktória Executive Producer) közreműködésével készült. A film vezető producerei Kevin Turen és Ashley Levinson (Eufória), valamint Aaron Ryder (Arrival, Donnie Darko).

 

   A tervek szerint a filmet Magyarországon is hamarosan bemutatják.

 

   Részletek a 24.hu oldalon olvashatók.  

 

   fotó: 24.hu;