AD-blacklist1

2020
júl.
28

Fotóstábor, csak 1 órára Budapesttől

Írta: szerk

fotos 2 leadTudsz fotózni? Hát persze, hogy tudsz fotózni! De vajon tisztában vagy-e vele, hogyan válhatsz jobbá, hol van módod elsajátítani az elméleti és történeti alapokat, miközben éjjel-nappal gyakorolhatod újonnan szerzett tudásodat, majd pedig kiállítást rendezel legjobban sikerült fényképeidből?

 

 

Mi ismerünk ilyen helyet: ha 7–17 éves vagy, irány a PEOPLE TEAM egyhetes nyári fotóstábora!


   Persze, mindenki képes rá, akinek van egy működőképes fényképezőgépe vagy modern mobilja. A technikai eszközökön és a fényen kívül azonban szükséged lesz egy sajátos látásmódra, amely többlettel ruházza fel az általad elkészített képeket, sőt akár a későbbiekben a stílusodként fog jellemezni. Ha nemcsak a csücsörítős szelfik szakértője vagy, de szeretsz másokat, mást is fotózni, és szívesen tökéletesítenéd tudásodat úgy, hogy a száraz elméleti rész helyett folyamatosan (akár éjjel-nappal) gyakorolsz, akkor használd az iskolai szünidőt önfejlesztésre.


   A PEOPLE TEAM 30. éve várja a kikapcsolódni vágyó 7–17 éves fiatalokat táboraiba, amelyek sokak szerint a legjobbak. Hogy miért? Mert élményközpontúak, és a szórakozáson felül rengeteget lehet tanulni belőlük, ráadásul sokszínű programkínálattal rendelkeznek – a fotóstábor csak egyike a 31 témának, amelyen a több száz diák az egy (színház esetében két) hétig tartó turnusok során részt vehet.


   fotos tabor250Az oktatóid egyszerre lesznek a téma szakértői és fiatalok, így nem kell generációs szakadéktól tartanod. Hozhatod a saját kamerádat, de kaphatsz kölcsön a PT-től is. Ne tarts a sok gyerektől – egyrészt nem mind oda érkezik, ahová te, másrészt pedig minden napközbeni témafoglalkozást kiscsoportokba sorolva rendeznek meg, így mindenkire jut idő. A délutáni és esti programok alatt megismerkedhetsz a többiekkel: lesznek köztük más művészek is, például írók és filmesek, de versenyre kelhetsz informatikusokkal, táncosokkal, környezetvédőkkel, szakácsokkal és külföldi diákokkal is. Ne számíts OKJ-s képzésre, mégis, egyetlen hét leforgása alatt elsajátíthatod a fényképezés csínját-bínját. Mindezt most júliusban-augusztusban, Kecskeméten, ottalvós és bejárós változatban is elérheted.

 

   Amellett, hogy a fotózás történeti alapjait is érintitek, ennek a tábornak a központjába a képalkotás gyakorlati oldalát helyezték, amely nem áll meg a kattintásnál: a különböző képfeldolgozó szoftvereket (Adobe Photoshop és Bridge) is képes leszel kezelni. A végén gyűjtsd össze a legjobban sikerült darabokat, állítsd ki őket, és fogadd a bókokat a táborlakóktól! Kiváló alkalom, hogy elkezdd összeállítani saját portfóliódat, ami akár szakmai pályafutásod kezdetét is jelentheti. Élj a lehetőséggel!


fotos 1

 

A jelentkezési lapot ide kattintva érheted el.


   A fotózás mellett több mint 20 további tábor tematika is vár ugyanitt:


   NYELVEK + ORSZÁGOK; ANGOLTÁBOR; HUNGARIAN MOZGÓKÉP + MÉDIA; FILM; MÉDIA; YOUTUBERTÁBOR; MINECRAFT-ÉLMÉNYTÁBOR; SCAP MECHANIC; JÁTÉKTESZT-TÁBOR; TECH + JÖVŐ; INFORMATIKA; ROBOTIKA ÉS PROGRAMOZÁS; DRÓNÉPÍTŐK ÉS -PILÓTÁK; TE VAGY A JÖVŐ; ÍGY MŰKÖDIK; BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK; CASH FLOW- ÉS GAZDASÁGI TÁBOR; PÉNZMÁGUSKÉPZŐ; JÁTÉK + KALAND; LOGIKATÁBOR; LEGÓTÁBOR; JÁTÉKTÁBOR; KREATÍVOK + MŰVÉSZEK; FOTÓSTÁBOR; KÉPZŐMŰVÉSZET; ÉLŐ IRODALOM ÉS KREATÍV ÍRÁS; SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET; KUTATÓK + KALANDOROK; ZÖLD TÁBOR; RÉGÉSZET; KALANDTÁBOR; WWF; OCEAN CLEANUP – BOYAN SLAT; PÉLDAKÉPEM GRETA THUNBERG; KUKTÁK + CUKRÁSZOK; KUKTATÁBOR; VEGÁN TÁBOR; MOZGÁS + RITMUS; SPORTTÁBOR; TÁNCTÁBOR.