AD-blacklist1

2020
már.
16

Felhívás - XVI. Janikovszky Éva Meseíró Pályázat

Írta: szerk

mese leadA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az idén 70 éves Móra Kiadó hagyományaihoz híven, a Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával ismét meghirdeti a Janikovszky Éva Meseíró Pályázatot.

 

 

 

Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat. A mese témája szabadon választható.A pályázók 3 korcsoportban indulhatnak:

 

   I.   korcsoport: 7-9 évesek;

   II. korcsoport: 10-13 évesek;

   III. korcsoport: 14-16 évesek.


Pályázni magyarországi és határon túli településekről is lehet.Pályaművek benyújtása:

 

    Terjedelmi korlát: maximum 15 000 karakter (5, A/4-es oldal)

    A pályamunkákat kizárólag e-mailben: a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre lehet beküldeni.

    A pályamunkákat Word-dokumentumként vagy PDF-fájlként kérik az elektronikus levélhez csatolni, a fájl elnevezése tartalmazza a pályázó nevét és a pályamű címét, pl.: Proba_Kazmer_Az_en_mesem.doc vagy Proba_Kazmer_Az_en_mesem.pdf.

    A pályázat részeként az e-mail szövegében minden esetben pontosan fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail címét, az iskolája nevét, címét és e-mail címét.

    Az e-mail tárgyában kérik feltüntetni: „Meseíró pályázat”.Beküldési határidő: 2020. április 16. éjfél   A pályázattal kapcsolatos értesítések e-mailben történnek.
   A beérkezett írások előzsűrihez kerülnek, a továbbjutókat a szakmai zsűri értékeli.

   A pályaműveket az elbírálást követően nem őrzik meg.

   A pályázat záró eseményére, az ünnepélyes eredményhirdetésre 2020. május 22-én, pénteken, 14 órakor kerül sor a FSZEK Központi Könyvtárában, ahová a szakmai zsűrihez továbbjutott pályázókat hívják meg.

 

   A  pályázat fővédnöke: Gy. Németh Erzsébet Budapest Főváros humán területekért felelős főpolgármester-helyettese.
   A pályázat védnökei: Janikovszky János, a Móra Kiadó vezérigazgatója és dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója.


   A 2020. évi meseíró pályázatot Budapest Főváros Önkormányzata támogatja.

 

További részletek ITT tekinthetők meg