AD-blacklist1

2011
okt.
17

Pitt dühös és bosszús lett

moziBrad Pitt amerikai hírforrások szerint dühös a budapesti forgatás késlekedése miatt, amit a World War Z felvételeihez beszerzett fegyverek elkobzása okozott.


Egy New Jersey-i online hírportál, a www.secaucusnewjersey.org vasárnap számolt be a budapesti forgatással kapcsolatos hatósági akcióról. A portál ismertette, hogy a filmhez rendelt több mint 80 működőképes fegyvert, köztük több katonai gépfegyvert foglaltak le egy budapesti repülőtéri vámraktárban a magyar terrorelhárítók. Az írás szerint az akcióra azért került sor, mert míg a fegyverek dokumentációjában az szerepelt, hogy nem működőképesek, "valójában tökéletes állapotban voltak".

Brad Pittnek nincs köze a történtekhez. A hibát a filmes cég alkalmazottai követték el, akik nem szerezték be a magyar Terrorelhárítási Központ (TEK) engedélyét a működőképes fegyverekhez - fogalmazott a cikk hírforrásokra hivatkozva. A portál szerint a színészt felbosszantotta, hogy az ügy miatt csúszott a forgatás, amely a US Weekly szerint már túllépte a tervezett költségvetést és kifutott a megszabott menetrendből.


(MTI)