AD-blacklist1

2012
nov.
15

Dalpályázat Cseh Tamás emlékére

csehtamas metropol.huA 2009-ben elhunyt Cseh Tamás énekes, dalszerző 70. születésnapja alkalmából nem hivatásos előadók, énekesek, együttesek és alkotók számára hirdetetett két kategóriában pályázatot a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ.


A „De mi most itt vagyunk, éneket hallgatunk...” című kategóriában három Cseh Tamás által szerzett dal előadásával lehet pályázni, az „Egy képre gondolok, tudod...” című megmérettetésre három fotó, illetve egy videoklip beküldése a jelentkezési feltétel.
„A pályázat hozzájárulhat ahhoz, hogy Cseh Tamás munkássága és életfilozófiája tovább éljen a művészetekben, és a versenyzők művészi alkotásukkal továbbítsák ezt az üzenetet" – olvasható a pályázati kiírásban. Nevezni november 30-ig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre elküldött pályázati anyagokkal, illetve az ezer forintos nevezési díj átutalásával lehet.
A pályaművek előzetes zsűrizése után a legjobb előadók és alkotók meghívást kapnak, hogy produkciójukat a kulturális központ színpadán, élőben is bemutathassák. A zsűri tagjai értékelik az előadott dalok és az előadás egyediségét, hitelességét, illetve a fotók vagy klipek eredetiségét, ötletességét, dalokhoz való viszonyát. A gálaest 2013. január 19-én 18 órakor lesz a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.
Az első helyezettek 100-100 ezer forintot, a második helyezettek 50-50 ezer forintot, a harmadik helyezettek pedig 30-30 ezer forintot kapnak. A részletes pályázati kiírás a www.korosi.org honlapon olvasható.


(MTI) (fotó: metropol.hu)