AD-blacklist1

2012
nov.
15

Műtét után rehabilitáció

Deak-Bill-Gyula hir24.huElhagyta csütörtökön a Városmajori Szívklinikát Deák Bill Gyula, aki a múlt hétvégén lett rosszul otthonában.


Szerdán kikerült az intenzív osztályról és ma elhagyta a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikát Deák Bill Gyula. Rehabilitációja egy szanatóriumban folytatódik.
A zenész vasárnap kapott infarktust, éjszaka került a Semmelweis Egyetem klinikájára, ahol sikeres katéteres szívműtéten esett át.


A Blikknek a következőket nyilatkoza pár napja az énekes.
„– Három hete kezdődött gyomorégésszerű tünetekkel, de nem akart szűnni, ezért múlt hétfőn bementem a rendelőintézetbe. Sajnos, rossz EKG-t csináltak, utána a kardiológián a hölgy az ultrahangos vizsgálatot is elvégezte, majd közölte, nincsen semmi baj. Ehhez képest vasárnapra már úgy szúrt a mellkasom, hogy kórházba kellett mennem. Onnan hoztak át ide – emlékezett.
– Az operáció nem volt vészes, nem is fájt. A jobb csuklómnál vezették be a katétert, az birizgált, furcsa volt, de a háromnegyed órás műtétből semmit sem láttam, pedig ébren voltam. Jó érzés, hogy olyan sok barátom meglátogatott. Hobo, Koltai Gergely és Koltai Gábor is itt volt, jobbulást kívántak, arról nem is beszélve, hogy mindennap jön a családom. Szeretetet kapni csodálatos, ebből erőt fogok meríteni, ha jövőre visszatérek a színpadra, persze még azt sem tudom, itt meddig leszek. Minden koncertet lemondtam. Annyit akarok pihenni, amennyi szükséges. Az életemről van szó!
– Van tartalékom, mert sosem szórtam a pénzt, nem játszottam az eszem, ezért is lakom Kőbányán. Áldás, hogy emiatt most nem kell idegeskednem.


Deák Bill Gyula a szívinfarktus okáról is készséggel beszélt.
– A feleségemet szeptemberben mellrákkal műtötték. Tudtam, azért ragaszkodott a gyógyszeres kezeléshez, hogy otthon lehessen, és gondoskodhasson rólam. Nem mutatta, de szenvedett, és ez engem lelkileg megviselt – mondta. – Közben a zenekaromban két gitárost is le kellett cserélni, ami sok idegeskedéssel járt. Ha ehhez hozzáveszem, hogy évek óta élek hajtásban, nem csodálkozhatom."


(forrás: Semmelweis Egyetem - blikk.hu) (fotó: hir24.hu)