2020
aug.
10

Drámai felhívást tett közzé az Omega Benkő László állapota miatt

Írta: szerk-OGY

benko leadAz együttes Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben azt írják: „most van itt az ideje, hogy mindannyian, akik szeretnénk Benkő Lacit mielőbb biztonságban tudni, kifejezzük szeretetünket, bátorítsuk és erőt adjunk neki”.

 

 

 

Ezért arra hívnak mindenkit, aki üzenni szeretne az Omega billentyűsének, hogy küldjön egy rövid videót a megadott e-mail címre. A szövegből kiderül, hogy az üzenetekből és jókívánságokból videókat fognak készíteni, amelyeket eljuttatnak Benkőnek.

 

   „Mielőbbi gyógyulást kívánunk Benkő Lacinak, visszavárjuk az Omega színpadára! Jelentkezzetek minél többen, mutassuk meg, hogy az Omega egy nagy család, hittel és szeretettel!” - olvasható a bejegyzésben.

 

   Most van itt az ideje, hogy mindannyian, akik szeretnénk Benkő Lacit mielőbb biztonságban tudni, kifejezzük szeretetünket, bátorítsuk és erőt adjunk neki. Pontosan erre van szüksége, hogy érezze a rajongók, ismerősök, barátok ezreinek szeretetét.

   Arra invitálunk mindenkit, aki üzenni szeretne Benkő Lacinak, hogy küldjön egy rövid videót erre a címre:

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

további részletek ITT és ITT olvashatók   

 

forrás: atv.hu; Omega együttes facebook oldala

fotó: 10kerkult.hu/archív;

 

   (A címképen Benkő László Kozi Józseffel, a Torockó vendéglő tulajdonosával látható. A címlapképen - 10kerkult.hu nyitóoldal - pedig a halászléfőző-verseny zsűritagjaival. A fötók Kőbányán, a 2012. évi Halmajálison készültek.)