AD-blacklist1

2022
jan.
12

Láttad már ezt a barber shopot az Andrássy úton?

Írta: szerk-OGY

cikk2 hajasHa jártál már az Andrássy út környékén, akkor biztosan elmentél már egy igazán profi barber shop mellett. Az itt található üzletben dolgozó hölgyek havonta többszáz új szakállas vendéget tartanak nyilván, emellett pedig ennél is több hajat vágnak le. A kellemes hangulatú üzletben ajándék itallal, magas minőségű szolgáltatással várják az újonnan érkező vendégeket. De hol található és mit tud ez a borbély üzlet? Cikkünkben részletesen beszámolunk erről a helyről!

 

Az Andrássy út barber shopja

 

   A profi helyszínen kizárólag hölgyek dolgoznak azon, hogy az érkező vendégek minden esetben elégedetten távozhassanak. Ez egy olyan férfi fodrászat, ahol minden szakember egyedi, így nem véletlen kaphatsz teljesen új, szokatlan stílusú frizurát. Bár úgy gondolhatod, hogy a lányok kevésbé értenek ahhoz, hogy neked mire is van szükséged, azért egy hölgy is tisztában lehet azzal, mi áll neked a legjobban. Tanácsokkal, tippekkel és ötletekkel látnak el téged, ami után végre boldogan térhetsz haza.

 

A weboldal minősége és az ott fellelhető lehetőségek

 

   Az A76 barber shop-nál (06205055052; 1062 Andrássy út 76.) tehát kizárólag női fodrászok dolgoznak. Ahhoz azonban, hogy pillanatok alatt kezelésbe vegyenek, nem árt ellátogatnod az igényesen kialakított weboldalukra.

 

cikk2 hajas2a 600

 

   Itt bemutatkozókat olvashatsz, képeket találhatsz az addigi munkákról, majd pedig ezeket összegezve, a kiválasztott hölgynél lefoglalhatod a végső időpontodat. Ezeket elnézve garantáltan esélyt fogsz adni legalább egy alkalommal a barber shopnak, ahonnan aztán valószínűleg haza sem akarsz majd térni. 

   Az online rendszernek köszönhetően tehát nem kell várakoznod az üzletben, hiszen az időpontra érkezve, garantáltan pillanatok alatt kezelésbe fognak majd venni téged. 

 

Milyen árakon dolgoznak az A76-ban?

   Most már biztosan azt gondolod, hogy itt csillagászati árakon dolgoznak a lányok, pedig ez közel sem így van. Az árlista bárki számára könnyedén elérhető, akár a weboldalon, akár a facebook oldalon egyaránt. Az alap férfi hajvágás 4.800 Forint, míg a szakáll igazításával összekötött szolgáltatás sem kerül többe mint 7.500 Forint. Emellé ráadásul jár egy plusz sör vagy whiskey, így garantáltan kellemes és családias hangulatban érezheted majd magad. Amennyiben pedig a kártyás fizetést szeretnéd igénybe venni, tavaly óta már erre is van lehetőséged. 

 

Milyen stílusú üzlet vár majd téged?

 

   cikk2 hajas4 250Az Oktogonnál található borbély shop eléréséhez mindössze az Andrássy úton kell végigmenni, majd a Rózsa utcánál balra fordulni. Ezt követően biztosan könnyedén megtalálod az üzletet, ahol azonnal köszönés és vidámság fogad majd téged. 

   A hely stílusa egy kicsit a romkocsmáéhoz hasonlítható, azonban a kialakítás sokkal igényesebb, illetve persze a tisztaságról se feledkezzünk meg, amire szintén nem lehet panasz. A hangszórókból elekronikus zene árad, a fények pedig igazán hangulatossá teszik az egész helyet. A hölgyek azonnal megkínálnak majd egy finom itallal, majd pedig jöhet a hajmosás, amit az emeleten végeznek el. Itt a mennyezetet boltíves tégla berakással készítették el, amit fémmel egészítettek ki. Ez bárki számára igazán kellemessé teszi a látványt.

 

Vajon mennyire megbízhatóak a női borbélyok?

 

   cikk2 hajas5 250Bár a borbélykodás egy ősi férfias munka. Annak idején az ilyen helyekről a hölgyek teljes mértékben ki voltak tiltva, ám manapság ez teljes mértékben átalakult. Ahogy léteznek férfi és női fodrászok, úgy a két nem a borbélyok között is képviseli magát. Utóbbiak ugyanolyan ügyesen tudnak bánni a pengékkel, mint az urak, így kicsit sem kell aggódnod, hogy esetleg ügyetlenek lesznek és elrontanak valamit. A női látásmód ráadásul segít abban, hogy igazán egyedi, stílusos hajkoronával térhess haza. 

   A hölgyek egy teljes más látásmódba élnek, máshogy látják a világot, így sokszor előfordulhat, hogy jobban meg tudják állapítani, hogy mi az, ami neked jól áll, és mi az, amit hanyagolnod kellene. Nemcsak a ruhák terén tudnak tehát segítséget nyújtani, hanem a hajkorona és a szakáll esetében egyaránt. Az itt elkészült végeredménnyel nagy sikereket érhetsz el, akár a randizás, akár a munka területén. Manapság már egy állásinterjúra sem térhetsz be úgy, hogy a külsőd ne lenne ápold. Különösen igaz ez a hajadra.