AD-blacklist1

2021
dec.
03

Végre együtt a család

Írta: szerk

pizsi leadAhogy egyre hidegebbé válnak a mindennapok, úgy lesznek egyre értékesebbek a kellemes melegbe burkolva töltött pillanatok, amelyhez a Tchibo áruházak heti ajánlatában most a család minden tagja számára találunk kényelmes hálóruhákat – amelyek természetesen nem csak éjszaka biztosítanak tökéletesen kényelmes viseletet, hanem egy nyugodt otthon töltött nap során is.

  

   Az egész család összeillő, de mégsem teljesen azonos szettbe bújhat, ha a flanel pizsamák közül választunk mindenkinek. Az S-től XXL méretig kapható női pizsama és a 122/128-tól 170/176-os méretig elérhető lány pizsama megjelenése egészen hasonló, hiszen rugalmas derékrészű, megkötős, piros-fehér kockás nadrágból és piros felsőből állnak, bár ez utóbbi kicsit eltérő, hiszen a felnőtt verzió egyszínű, V-nyakkivágású gomboláspánttal, míg a lányoké fehér díszítésű, kerek nyakkivágással.

 

pizsi1 ffi

  

   A férfi pizsama (S-től XXL méretig) és a fiú pizsama (122/128-tól 170/176-os méretig) szintén bőrbarát anyagokkal kényezteti a viselőit. A férfi verzió melírozott szürke, V-nyakkivágású felsőből és kék-piros-fehér kockás, rugalmas derékrészű, megkötős nadrágból áll, míg a fiatalabbak számára színesebb a kép, hiszen a felső kerek nyakkivágását zöld szegély díszíti, emellett sötétkék raglánujjai is elütnek a szürke alapszínétől, mindehhez pedig fehér-zöld-kék kockás nadrág társul – magától értetődően rugalmas derékrésszel, és a bőséget szabályozó megkötővel.

 

pizsi4 rovidffi

  

   A hideget jobban viselő (vagy épp a lakás hőmérsékletét magasabb hőfokon tartó) férfiak rövidnadrágos pizsamát is találnak a kínálatban. A V-nyakkivágású felső fehér alapját vízszintes, vékony zöld csíkok díszítik, amihez sötétkék alsó társul, rugalmas derékrésszel és megkötővel – mindez S-től XXL-es méretig, puha, bőrbarát biopamutból készült single-jersey anyagból.

 

pizsi3 noi

  

   S-től XL-es méretig kapható a leggingsből és lezser, hosszú felsőből álló női pizsama vidám felirattal. Bordás kötésű szegélyekkel készült a nyakkivágásnál, az ujjak végén és az alsó szegélynél is. Az ehhez tartozó alsó egy szűk szabású leggings sötétkék színben fehér pöttyökkel. A teljes szett a mosást jól tűrő, márkás elasztánnal készült, így hosszú ideig élvezhetjük majd a puhaságát!

 

pizsi2 takaro

  

   A közös pihenéshez igazán tökéletes kiegészítő a kétoldalas takaró,  melynek egyik oldala velúr, másik pedig báránybőr hatású. Ha az egész család nem is fér el alatta (bár 200x200 cm-es mérete nem elhanyagolható), biztos, hogy igazán otthonossá varázsolja majd a hangulatot! Az újrahasznosított poliészterből készült darab egyik oldalán kék-fehér-piros kockás, másik oldala pedig egyszínű krémfehér, amivel tökéletesen illik a kollekcióba.

 

   A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további darabot találunk – legyen szó kényelmes hálóruhákról, vagy a kellemes hangulatát fokozó kiegészítőkről, a Tchibónál biztos, hogy jó helyen járunk!