AD-blacklist1

2021
már.
19

Elérkezett a stresszmentes konyhafelújítás ideje!

Írta: szerk

konyha1 leadA tavasszal együtt megérkezett a lakásfelújítási szezon is, ami sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint valaha. A legtöbb háztartásban a konyha számít az otthon szívének, aminek felújítása sok tervben szerepel…

 

 

 

 

A legtöbb háztartásban a konyha számít az otthon szívének, aminek felújítása sok tervben szerepel, de ezeknek az elképzeléseknek a megvalósítása a rengeteg költség és kényelmetlenség miatt általában hosszan tolódik. Erre kínál megoldást az új állami támogatási program, aminek segítségével a felújítás költségének az 50 %-a, maximum hárommillió forint visszaigényelhető a családosok számára.

  

konyha2 butor

 

   Ez egy olyan segítség, aminek köszönhetően végre belevághatunk az elkerülhetetlenbe, ami lényegesen egyszerűbb is lehet, mint gondolnánk. A konyhafelújítás alapvetően kényes ügy, szervezés, tervezés, energia és költség kérdésében is igen megterhelő a családok számára, de az RS Bútor szolgáltatásaival mentesülhetünk a nyomás alól. A kezdeti lépésektől egészen az utolsó simításokig, azaz a konyha méreteinek lemérésétől, helyszín felmérésétől a bútorok lakásunkban való összeszereléséig a rendelkezésünkre állnak a cég képzett szakemberei. Az RS Bútor áruházai Budapesten, Budaörsön és Miskolcon is megtalálhatóak, a fővárosban két helyen is, a XVIII. kerületben a Gyömrői út 79-83., míg a XIII. kerületben a Reitter Ferenc utca 78-as szám alatt.

  

konyha3 butor

 

   Az áruház segítségével az egyedi konyha kialakítása gyerekjáték lesz, hiszen a széles termékkínálat a különféle stílusok kedvelőinek igényeit egyaránt kielégíti. Az álomkonyha nem lehetetlen tehát, akár „L”, „U” vagy „G” alakzatban, illetve, ha konyhaszigetes kivitelezésű bútorozást szeretnénk, biztosan megtaláljuk a klasszikus és modern megoldások között.

 

   Stílus és praktikum kéz a kézben jár, így a tökéletes munkafelületek nem csak a konyhai munkálatokat könnyítik meg, hanem a látványukkal esztétikai élményt is nyújtanak. Amennyiben nem csak a konyhánkat, hanem az ottani gépparkot is szeretnénk felújítani, erre is lehetőségünk van az RS Bútor áruházaiban, hiszen a kiegészítők mellett a beépíthető konyhai gépek is megtalálhatóak a bútorok mellett.