AD-blacklist1

2020
okt.
07

Jelentős üzleti siker a Monyo sörfőzdénél

Írta: szerk-OGY

monyo gbr2Tavaly Amerikába szállított jelentős mennyiségű, a karácsonyi-újévi ünnepek alkalmából készített sört a Monyo Brewing Co., az idén Anglia jelentkezett be vevőként. És nem is akármilyen tételre. A jó hírt a facebook oldalán tette közzé a kőbányai székhelyű sörfőzde.

 

 

Több mint 100 000 palack MONYO sör indult útnak Angliába! – szólt az első mondatuk, majd a folytatásban hasonló lelkesedéssel írták, hogy a tavalyihoz hasonló nagyságrendű „óriási angol megrendelés kifejezetten nagy segítség” számukra most, a koronavírus idején.

   

monyo gbr1

 

   ,,Szinte csak ezen a megrendelésen dolgoztunk egy hónapon keresztül, amihez plusz munkaerőt is alkalmaznunk kellett, hogy időben teljesíteni tudjuk. A jövő héten egy közös BBQ partival ünnepeljük meg ezt a 80 raklap sört, amit összesen három kamionnal szállítottak el tőlünk, a Főzdeparkból, a ködös Albionba.” – osztottak meg néhány részletet is.

 

   A néhány órája közzé tett hírre azonnal reagáltak a Monyo hívei, s a gratulációk mellett a legérdekesebb poszt egy kérdés volt: hol lehet majd kapni a sört Angliában?

   Mit lehet ehhez hozzá tenni? Gratulálunk az üzleti sikerhez, s még sok ilyen megrendelést kívánunk!

 

fotó: a Monyo facebook oldala