AD-blacklist1

2020
okt.
07

Sör és divat – kísérletek a Dreherben

Írta: szerk

Dreher 92423 4aA BP Clothing egy limitált kiadású kapszulakollekciót tervezett a magyar sörmárkának. A Dreher X BP One City One Love darabjai között egyedi pólók, pulóverek és sörnyitók is találhatók.

 

 

 

Meglehetősen rejtelmes a bevezető, s való igaz, nem mindennapos az együttműködés a sörgyártás és a divattervezők között. Na, de ülepedjék le a hab, s lássuk mi van a korsóban! (Az alaphírt még augusztus végén fedeztem fel a kreativ.hu oldalon, s rövidebb-hosszabb kutakodás után egy másik honlapon a részletekre is ráakadtam. – a szerk.)

 

   Dreher 92421 2 250„A minőségi streetwear stílusáról ismert BP Clothing egy limitált kiadású kapszulakollekciót tervezett a magyar sörmárkának. A Dreher X BP ONE CITY ONE LOVE darabjai között egyedi pólók, pulóverek és természetesen sörnyitók is találhatóak.” – adta hírül a glamur.hu oldal a divathírek között.

 

   ,,Ez alkalommal az volt a célunk, hogy kilépjünk a sörkategóriából és egy más, különleges kollaborációt hívjunk életre. Mindezt egy olyan egyedi, magyar, minőségi márkával szerettük volna megvalósítani, amelynek az értékei megegyeznek az általunk képviselt értékekkel.

   A sörgyár évszázadokra visszanyúló budapesti kötődése automatikusan hozta, hogy a ruhakollekció kapcsán a BP Clothinggal szeretnénk együttműködni. Ők az a magyar márka, amelynek minőségi ruházatai és kiegészítői is visszatükrözik azt a lendületes, megújuló szellemiséget, amit mi is képviselünk, így a közös koncepció mentén igazán izgalmas kollekciót tudtunk alkotni.” – mondta Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak marketing igazgatója.

 

   A teljes cikk IDE kattintva olvasható