AD-blacklist1

2020
dec.
23

Mennyből az angyal…

Írta: Oszvald György

xmas20 leadBékés, boldog karácsonyt kívánunk olvasóinknak! Kívánjuk, hogy akiknek nincs lehetősége családjukkal együtt ünnepelni a koronavírus miatt, lélekben megerősödve gondoljanak szeretteikre!

 

 

 

 

Különös év telt el, szenvedésekkel, megpróbáltatásokkal jócskán megtűzdelve. Volt részem mindezekből, sőt, a mai napig nem gyógyultam fel a nyavalyákból -a szerk.) Ugyanakkor az is igaz, hogy a covid-járvány ellenére sem hiányoztak az örömteli pillanatok az életünkből.

 

   xmas20 slide3A magam részéről két eseményt említenék! Öröm volt számomra, hogy a Kőbányai Írók, Költők Egyesülete (KÍKE) tagjai munkájának eredménye a már szokásos antológiában az idén is napvilágot látott. És öröm volt az is, hogy részt vehettem a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola tanévnyitó ünnepségén.

   Mindkét esetben az uralkodó érzés a szeretet volt. Ez jelentette a motivációt, egyben az összekötő kapcsot, hogy az idén a magam és a 10kerkult.hu portál nevében egy különleges produkcióval kívánjak szeretetteljes, áldott békés karácsonyt.

 

   A KÍKE költőinek karácsonyi verseit a Pannonhalmis tanulók mondják el.