AD-blacklist1

2023
aug.
30

Nyárvégi szalonnasütés

Írta: szerk-OGY

Stroek szalonnazas 024Ismét egy vidám „kerti-partyra” gyűltek össze a Stroke-klub tagjai az Ihász utcában 2023. augusztus 25-én. Ez a nyár végi, ősz eleji összejövetel immár hagyomány nálunk, hiszen ez volt a hatodik alkalom, hogy így indítottuk az őszi szezont.

 

  

 

   Ilyenkor mindenki vidám, örülünk, hogy látjuk egymást, megosztjuk a nyári élményeinket, jönnek családtagok, unokák is. Ők a zárt kertben tudnak szaladgálni, labdázni, míg a nagyszülők nyugodtan beszélgethetnek.

 

 

   Idén megint volt tűzrakás, szalonna- és kolbász sütés, aminek egyébként is meg van a hangulata. De aki nem szereti a sült ételeket, ehetett finom, friss zsíros kenyeret lilahagymával, paprikával, paradicsommal. Lényeg a jó hangulat!

 

   Köszönjük a Bárka dolgozóinak a kedvességét, készségességét, és hogy velünk együtt szurkoltak, hogy ne legyen olyan vihar, mint előző hetekben volt a környéken, és meg tudjuk tartani az összejövetelünket.

*

   Előtte még május 30-án megtartottuk – mint minden évben – az „évadzáró bulinkat”, jó hangulatban, zsíros kenyérrel, lilahagymával, házi sütikkel és zenével. Sokan még dalra is fakadtak! Megbeszéltük, milyen programokat tervezünk nyárra, amit igyekeztünk is betartani.

 

   Az évadzáró képeit ITT , a szalonnázáson készült képeket pedig ITT lehet megtekinteni.

 

Szöveg: Juhász Györgyi

fotók: Oszvald György