AD-blacklist1

2023
már.
03

FELHÍVÁS ADOMÁNYOZÁSRA

Írta: szerk-OGY

tacsko lead„Kicsi a bors, de erős” szlogennel indul útjára egy gyűjtőakció a MENTŐKUTYÁK érdekében. Felhívásunk apropóját a törökországi földrengés térségében dolgozó magyar mentőcsapatok és mentőkutyák áldozatos munkája adja. Közülük választottuk ki a Zagyvarékason bejegyzett ÉLETJEL Mentőcsoportot Turi László szakmai vezetésével.

 

 

Tisztelt Adományozók! Kedves Kutyabarátok!

 

   Megkeresésünkre a Mentőcsapat vezetője vállalta az együttműködést. Célunk az adománygyűjtéssel az ÉLETJEL Mentőcsoport és a MENTŐKUTYÁK támogatása!

 

   turiEbben a Mentőcsoportban dolgozik Smile, a 11 éves mentőtacskó, akit azóta a hazai és a nemzetközi média tudósítások révén az egész ország a szívébe zárt. Az ÉRREHAB Alapítvány elkötelezett az állatasszisztált terápia révén a kutyákkal való munkában, nekünk is van egy 13 éves kutyadoktorunk: dr. Szandi, a törpetacskó, aki a rehabilitációban segíti a betegek gyógyulását. 

                                                           (képünkön Turi László Smile tacsival)

 

   tacsko 1Alapítványunk a 14 éves, tehetségesen rajzoló diáklány Avar Angelina Smile-t ábrázoló grafikájával (képünk) szeretne hozzájárulni a gyűjtés sikeréhez.

 

   Tisztelettel kérünk Mindenkit, hogy aki anyagi segítséggel hozzá tud járulni a mentőkutyák képzéséhez, a mentőcsapat fenntartásához tegyen felajánlást a következő számlaszámon:

 

Érbetegek Rehabilitációja Alapítvány (ÉRREHAB Alapítvány):

Számlaszám: OTP 11714006-20434623

Közlemény: Mentőkutya

(Adószám: 18191798-1-42,

Nyilvántartási száma: 01-01-0010072,

Képviselő: Kiss Judit)

 

Minden forint számít!

 

   Kérjük, osszák meg ezt a bejegyzést, segítsünk közösen azoknak, akik mások életét mentik! Az adománygyűjtés során befolyt összeg az Életjel Mentőcsoport részére lesz átadva a média nyilvánossága előtt!

A mentőcsoport tevékenysége IDE kattintva ismerhető meg

Támogatásukat előre is köszönjük!

 

Tisztelettel:

Kiss Judit pszichológus,

az Érbetegek Rehabilitációja Alapítvány elnöke

 

Elérhetőségek:

Telefon: +36 20 522 43 63 (visszahívjuk)

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.