AD-blacklist1

2021
jún.
30

2021-ben is folytatódott a Richter Egészségváros

Írta: szerk

RG Kiskunhalas leadJúniusban 3 városba látogatott el az Egészségváros, mely keretében a Richter Gedeon Nyrt. az idén 3,5 millió forintos alaptámogatásban részesítette a programban részt vevő helyi egészségügyi intézményeket.

 

 

 

Ezt az összeget a lakosok tovább növelhették, ugyanis az előadásokon, szűréseken, tanácsadásokon való részvételükkel adománypontokat gyűjtenek, melyek pontonként 300 forinttal növelik az adományalapot.

 

Az elmúlt tizenegy évben összesen 403 millió 509 ezer Ft támogatást nyújtott egészségügyi fejlesztésekre a Richter Gedeon Nyrt. A vállalat abban bízott, hogy az idei évet is hasonló sikerekkel zárja..

 

A tavaszi események helyszínei voltak:

Kaposvár, Miskolc, Kiskunhalas

 RG bdg 9358

 

   „A Richter Egészségváros idei szezonjában is kiemelt figyelmet fordítunk mind a rendezvényre látogatók, mind az ott dolgozók védelmére a járványhelyzetre való tekintettel. Továbbá idén is lesz online közvetítés, hogy azok is hozzájárulhassanak az adománycél eléréséhez, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen.ˮ – írták a szervezők.

 

Ősszel folytatódik a Richter Egészségváros idei programsorozata

 

  Bár egyre többet hallani az egészségtudatosság és a megelőzés fontosságáról, a szűréseken való részvétel még mindig messze elmarad az elvárttól.

  A prevenciós szemlélet kialakítása azonban egy hosszú távú edukációs folyamat, amely a Richter Egészségváros célkitűzése között szerepel a kezdetek óta. A rendezvénysorozat az elmúlt tizenkét év során az ország minden régiójába eljutott, de ismertségének és hiánypótló szerepvállalásának köszönhetően még mindig nagyon sok megkeresést, felkérést kap városoktól, egészségügyi intézményektől. Ezért a Richter 2021 szeptemberében tovább folytatja a rendezvénysorozatot.

 

  Az esemény tervezett őszi állomásai: Budapest, Dorog, Pécs és Szolnok

 

fotó: egeszsegvaros.hu