AD-blacklist1

2024
máj.
22

Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó

Írta: szerk

MP307054 leadItt az ideje a sportágválasztásnak! Több mint 100 sportágat és tucatnál több hangszert is kipróbálhatnak a látogatók, május 24-25-én, pénteken és szombaton 9-17 óra között a Merkapt Sportközpontban, ahol olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, illetve neves zenészek is színesítik a díjmentes programot a látogatóknak.

 

 

Az ország egyedüli, legnagyobb és legváltozatosabb sportági expójával nyitja meg kapuit május 24-25-én a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, Kőbányán a Merkapt Sportközpontban. Egy évben két alkalommal, több mint 15 éve várja a látogatókat a helyszín, ahol eseményenként több mint 20 ezer látogató kóstolhat bele a sportágak és a hangszerek világába, szakképzett oktatók és zenetanárok segítségével.

  

F7

 

   A tavaly szeptemberben átadott Lechner Rendezvényközpont is kiemelt szerepet tölt be a rendezvénysorozat életében, hiszen mostantól a Zeneliget mellett itt lesz lehetősége kipróbálni a látogatóknak a hangszereket és a zenei fellépések és táncos bemutatók is a rendezvényközpont színpadán lesznek megtekinthetőek.

   Minden korosztálynak elérhetővé kell tenni a sportági és zenei palettákat, valamint lehetőséget kell biztosítani a sporteszközök és hangszerek kipróbálására, hogy valóban mindenki számára egy első lépés legyen a rendezvény afelé, hogy a későbbiekben milyen sportágat vagy hangszert szeretne választani magának.

 

INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT RÉSZVÉTEL

 

   A rendezvény pénteki és szombati napja is bárki számára ingyenesen látogatható, sok szeretettel várjuk az óvodás, iskolás csoportokat (pénteken) az egyéni látogatókat, kis – és nagygyermekes családokat (pénteken 13-14 órától és szombaton). A részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtörténhet online előzetesen, de személyesen az esemény bármely napján is, a helyszínen.

Regisztráció: https://sportagvalaszto.hu/nagy-sportagvalaszto/

 

F11

 

TÖBB MINT 100 SPORTÁG ÉS 20 HANGSZER

 

   A Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó széles sportági és zenei palettát kínál a látogatóknak, a kitelepülő sportágakat szakképzett edzők, a megjelenő hangszereket zenei oktatók segítségével lehet megismerni és kipróbálni. A színpadokon izgalmas sportági bemutatókra, nyílt edzésekre, illetve színvonalas zenei koncertekre is sor kerül a két nap folyamán. A több mint 100 sportág között biztosan megtalálhatóak lesznek majd hazánk legnépszerűbb és legsikeresebb sportágai, mint a labdarúgás, az úszás, a vízilabda, a vívás, a kézilabda és a kajak-kenu is.

 

F5

 

OLIMPIAI, VILÁG – ÉS EURÓPA-BAJNOK SPORTOLÓK

 

   Hazánk legkiválóbb élsportolói évről évre tiszteletüket teszik a Nagy Sportágválasztón, lehetőséget teremtve így a kicsiknek és nagyoknak, hogy a példaképekkel való találkozás egy életre szóló élményt és ezáltal kellő motivációt jelentsen a sportágválasztáshoz és a szabadidő, vagy esetlegesen a profi sporthoz való elköteleződéshez.

 

MP307054 lead