AD-blacklist1

2018
júl.
26

Kőbányai sportsiker Mongóliában

Írta: szerk-OGY

golf3leadAranylabdát kapott az első helyezés mellé az idén januárban alakult kőbányai Ground Golf Egyesület sportolója, Dorjsash Dorlig a június végén, Mongóliába rendezett nemzetközi versenyen – kaptuk nemrég a hírt az egyesület vezetőjétől.

 

 

 

Egészen pontosan, az 1. Ázsiai Nemzetközi Ground Golf Open versenyt június 29-30-án rendezték Mongólia fővárosában, Ulánbátorban.

  

golf1

 

   Dorjsash Dorlig első helye mellett az egyesület alapító tagja, Namsraijav Batduulga aranykitűzöt kapott a Ground Golf népszerűsítésében kiemelkedő munkájáért.  

  

golf5

 

   A versenyen, melyet a Chingisiin Khuree tábor területén rendeztek, összesen 408 sportoló vett részt a főváros, Ulánbátor kerületeiből, a mongol régiókból, és külföldi országokból: Ausztrália, Új Zéland, Brazília, Argentína, Egyesült Államok, Kína, Lengyelország, Oroszország, Magyarország.

 

   És, ha mindez kevés lenne a fiatal kerületi sportegyesületnek, melyet június elején mutattunk be az olvasóknak, még a mongóliai híradóba is bekerültek.

  

 

fotó: montsame.mn

 

Álljon mellénk, támogassa a szerkesztőség munkáját, hogy fejlődni tudjunk, hogy színesebbek lehessenek cikkeink! A részletekért kattintson a képre!

tamogato tabla 400px