AD-blacklist1

2018
júl.
14

Salakra, dobókörbe hívják a senior atlétákat

Írta: szerk-OGY

SENIOR atletika 494leadCsak remélni lehet, hogy nem 40 oC hőség lesz augusztus 11-én. Erre a napra hirdette ugyanis a Fortuna Senior Szabadidő SE az idei atlétikai pályaversenyét. Az elmúlt években ez a verseny fiatalokat is megszégyenítő kitartással, küzdeni tudással zajlott, nem egy korosztályos Európa csúcs, világcsúcs született.

 

 

Hadd hivatkozzunk a korábbi évek versenyeire, azok hangulatára, küzdelmeire, amikor figyelmébe ajánljuk az idősebb korosztálynak a XVI. kerületi Ikarus sporttelepen rendezett versenyt.

   

SENIOR atletika 476   A sportok királynője igencsak bőkezűen osztogatta a lehetőségeket mind a korosztályok besorolásában, mind az egyes versenyszámok távjának, használható eszközeinek megállapításában.

SENIOR atletika 504

 

   Felső korhatárt nem állapítottak meg, de az alsót 30 évben szabták meg, tág teret adva ezzel annak, ki mit gondol az idős kor határairól.

   Síkfutás 60 m-től 4000 m-ig több távon, gyaloglás vár a futókra, akik szeretik a sporteszközöket, azoknak a kalapácsvetés több változata, a súlylökés, a gerelyvetés, a diszkoszvetés kínál megmérettetést.

SENIOR atletika 389

   Az ugrószámok mindegyikében (magas-, távol- és hármasugrás, illetve rúdugrás) lehet nevezni.

 

SENIOR atletika 816   Reméljük, az ajánlóhoz használt képek meggyőzőek, s minél többen adják majd le nevezésüket a szervezőknél.

 

 

A részletes versenykiírás IDE kattintva olvasható.

 

 

 

fotó: 10kerkult.hu/archív