AD-blacklist1

2018
már.
23

Törökországban versenyez a Kőbánya Cycling Team

Írta: sajtóközlemény

ktc tr2A Kőbánya Cycling Team hét versenyzője, köztük a magyar bajnok Lovassy Krisztián áll rajthoz Törökországban, a Tour of Cartier Touron március 22-25-e között.

 

 

 

Tavaly decemberben olaszországi edzőtáborral kezdte a felkészülést a csapat. Januárban újabb kéthetes olasz túra következett, majd egy isztriai edzőtábor két egynapos versennyel. Az első UCI kategóriás futamok nem hoztak sok sikert a csapatnak, az extrém időjárási körülményeket csak a norvég fiúk, Bjornar és Erik Overland tudták tolerálni.

 

   Lovassy Krisztian LMost azonban merőben más a helyzet. A csapathoz csatlakozott Lovassy Krisztián (képünk), aki egy nagyon sűrű és eredményes téli pálya szezont tudhat maga mögött. Krisztián másfél hetes pihenőt követően utazott el Törökországba a csapattal. Így Antalyában néhány napja zavartalan körülmények között, 20-24 fokban, napsütésben, együtt készül az a hét versenyző, akik rajthoz állnak a Kőbánya Cycling Team idei első többnapos megmérettetésén, a Tour of Cartier Touron. 

 

A verseny honlapján követhetők az események.  

 

A csapat tagjai:

   Lovassy Krisztián, Móricz Dániel, Lóki Bence, Bernárd Bendegúz, Bjornar Overland, Matteo Pascazi, Alberto Marengo versenyzők, Stubán Ferenc csapatvezető, Víg Aurél szerelő, Nedelkó György masszőr

 

Csapat szálloda L

 

A négy napos, UCI 2. kategóriás törökországi verseny résztávjai:

 

1. szakasz: 6 km egyéni időfutam, szintkülönbség: 45 m 
2. szakasz: 110 km, szintkülönbség: 1551 m
3. szakasz: 175 km, szintkülönbség: 1320 m
4. szakasz: 112 km, szintkülönbség: 427 m

 

Eisenkrammer Károly

Vuelta Sportiroda / Kőbánya Cycling Team