AD-blacklist1

2018
jan.
31

Téli sportok a tavaszban

Írta: Oszvald György

Nagy sportagv Winter 422leadTavaszias napsütésben – bár ez keveseket zavart – rendezték meg a IV. Téli Sportágválasztót a Vasas SC Káposztásmegyeri Jégcentrumában január 27-én.

 

 

 

 

Talán egy órával a kapunyitás előtt érkeztünk, így alkalmunk nyílt néhány fotót készíteni a felkészülésről, a látogatók fogadásának előkészületeiről. A kutyások sajnálkoztak talán legjobban a hó hiánya miatt, mivel így az egyik legcsábítóbb programjukat, a kutyaszános attrakciót nem tudták megvalósítani.

  

   Nagy sportagv Winter 056A síelők viszont elemükben voltak: egy kis emelvényre a már ismert borítást rakták fel, így nem volt akadálya a lesiklásnak.

 

   A hókorcsolyások a cipőket készítették elő, kencézték a talpukat, és örömmel segítettek a korai érdeklődőknek.

 

  Nagy sportagv Winter 169A Kőbányai TC cyclocross bemutatója ugyan hó nélkül is működött, de az igazi mégiscsak a néhány héttel korábbi, havas, ködös, hideg időjárás lett volna.

 

  A csarnokban viszont semmi nem utalt a tavaszias időjárásra. Jégfestés a curlingnek, a fakutya meg a bob bejáratása, jégpróba a nagy koripályán…

    

Nagy sportagv Winter 987

 

   Az egész napos programról rövidesen egy hosszabb cikkben – interjúkkal és sok-sok képpel – számolunk be olvasóinknak. Amíg ez nem készül el, javasoljuk, KATTINTSANAK IDE , és ismerkedjenek ennek a csodás napnak az eseményeivel.

 

fotó: 10kerkult.hu/OGY

 

Álljon mellénk, támogassa a szerkesztőség munkáját, hogy fejlődni tudjunk, hogy színesebbek lehessenek cikkeink! A részletekért kattintson a képre!

tamogato tabla 400px