AD-blacklist1

2017
aug.
15

BBU Terepfutó kupa Budakeszin

Írta: szerk-OGY

bbu vadas leadA Budakeszi Vadaspark ad otthont az idén második alkalommal megrendezett BBU Vadasparki Terepfutó Kupa különféle távú versenyszámainak szeptember 2-án.

 

 

 

A terepfutó kupán nevezni a Vadas Ovis, Vadas Sulis, Vadterepező (4 km), VadExtrémke (9 km), VadExtrém (18 km), Erdőkerülő túra (14 év alatt), Erdőkerülő túra (14 év felett), Vadas Családi Kör kategóriában lehet.

 

BBU vadaspark 942

 

   Az online nevezési határidő: 2017. augusztus 30-a, a nevezéshez a BBU Szervezőiroda honlapján be kell jelentkezni.

   A részletes versenykiírás IDE kattintva olvasható    

 

BBU vadaspark 1743

 

A  4, 9 és 18 km távok térképvázlatai IDE kattintva tekinthetők meg 

                        

   BBU vadaspark 1555Újdonság a verseny történetében, hogy a BBU Vadasparki Terepfutó Kupa bekerült az Olimpiai Ötpróba eseménysorozatába, ahol az egyes versenyeken a különböző távok teljesítéséért pontok járnak, amik az egész program ideje alatt, egészen a 2020-as olimpiáig gyűjthetők és ingyenes, garantált ADIDAS ajándékokra válthatók.

BBU vadaspark 1695A vadasparki futáson a 18 és 9 km-t teljesítők 4 és 2 Ötpróba pontot zsebelhetnek be. A pontok gyűjtéséhez egy gyors, egyszeri regisztráció szükséges a programsorozat weboldalán keresztül, vagy az adott versenyhelyszínre való Olimpiai Ötpróba kitelepülések alkalmával. A pontok a rendezvény után, az eredménylista alapján, a regisztrált pontgyűjtőknek automatikusan jóváíródnak.

fotó: 10kerkult.hu/archív