AD-blacklist1

2016
dec.
31

Ügetőszilveszter - 2016

Írta: szerk

ugetes1Ez a különleges versenynap Budapest legismertebb és leglátogatottabb szabadtéri rendezvénye szilveszter délutánján. Az esemény népszerűségének legfőbb oka, a rendezvény közel húsz éves tradíciója, a színészek-sportolók hajtása, a lovak és a fogadás izgalma, a nagy nyeremények és a hatalmas óévbúcsúztató buli.

 

 

Az óév búcsúztató versenynap programjaiban rangos amatőr és profi futamok szerepelnek. Hagyományosan ekkor rendezik meg a Zenthe Ferenc illetve Bubik István emlékét ápoló futamokat.

 

   A Zenthe Ferenc Emlékversenyt ma délután 15 órától, míg a Bubik Istrván nevét viselő futamot 15.40-kor rendezték.

 

A szaklap szerint a sulkyba szálló színészek és sportolóknál a 

 

Braun – Zenthe Ferenc Emlékverseny Hendikepben a Nyilasi Bálinttal induló Salt Lake City lehet a favorit, de Tequila Hush (Hanzély Ákos), Suttogó (Gulyás Kiss Zoltán) és Tartozó (Ézsiás Csaba) is megviccelheti, míg az 

 

OMÉK 2017 – Bubik István Emlékverseny Hendikepben az utóbbi két évben hármas győzelmi szériát felépítő Epres Attila zsinórban negyedik sikerét is begyűjtheti, ugyanis társa a remek formában lévő Rubino TIM lesz. Rájuk leginkább Sholty Geri (Nemcsák Károly), Rosamundi (ifj. Juhász László) és Rózsakert (Kruchió Ágnes) jelenthet veszélyt.

 

  A Hír TV tudósítása alapján a Zenthe Ferenc Emlékversenyt Németh Gábor nyerte Nelli Gull lovával.

 

Fotó: lovasok.hu