AD-blacklist1

2016
feb.
20

Ismét rókát láttak a lakóházak között

Írta: szerk-OGY

roka aOlvasói levelet kapott szerkesztőségünk az utóbbi napokban. Ráadásul, többször is. A lényeget idézzük.

 

 

„Többen szóltak, hogy este kutyasétáltatás közben rókát láttak. Eddig csak a parkban de mostanában már rendszeresen felbukkan az esti órában a Harmat Mádi utca között lévő Vörös dinka utcában. A járókelők félnek. Mit lehet tenni? Köszönöm"

 

Majd néhány napra rá:

''Még mindig nem történt semmi intézkedés a rókával kapcsolatban. Félnek a járókelők. Nem lehet tudni, hogy veszett-e a róka, de így nehezen fog eltűnni, ha az idős emberek etetik is.”

 

roka az utonA magunk részéről egyfelől szeretnénk utalni a kerület egy másik pontján, még az idén januárban észlelt rókalátogatásra (IDE KATTINTVA olvasható, majd röviddel utána egy másik, e témában közölt cikkünkre, mely ITT   található.)

 

Másrészt bízunk abban, hogy írásunkat a problémával hivatásszerűen foglalkozó állatvédők, befogók is olvassák vagy eljut hozzájuk olvasónk aggódó segítségkérése.

 

Harmadjára pedig, mi magunk is megkeresünk olyan szervezetet, amely illetékes lehet a témában, s hogy mit sikerült elérni, arról tájékoztatni fogjuk olvasónkat.

 

Hivatrkozva korábbi írásainkra, senki ne próbáljon meg barátkozni, közvetlenül érintkezni az állattal, ne akarja etetni!

 

fotó: internet