AD-blacklist1

2015
júl.
14

Térjenek már észhez!

parkolasi zonaMeglehetősen súlyos véleménnyel illette egy olvasónk a kőbányai önkormányzat tervezett új fizetős parkolási övezeteit.

 

 

 

A múlt hét végén írtunk arról, hogy a helyhatóság négy új parkolási övezetet jelölt ki. Egy olvasónkat ez nagyon felbosszantotta.


T. Szerkesztőség!


Elolvasván az újabb tényfeltáró, figyelemfelhívó remek cikküket, melyben a kőbányai események figyelemmel kísérésében és a lakosság hiteles tájékoztatásának a tekintetében is egyedül állóak, mélységesen fel vagyok háborodva két terület esetében.
Ezek: a Bajcsy kórház környéke és a kőbányai Egészségház parkolójának a fizetőssé tétele!
Nyilvánvalóan, akik e két intézménybe mennek nem passzióból, hanem saját vagy a hozzátartozójuk, barátjuk, ismerősök okán (gyengébbek kedvéért kezelésre, vagy beteglátogatásra) mennek ezen intézményekbe. Ezeket is lehúzni egyszerűen elképesztő pofátlanság a saját, tehát a kerületi Önkormányzatunk részéről, akik állítólag a kerületi lakosok érdekében és javára dolgoznak rendületlenül, éjt nappallá téve.  
Nos ez, nem az! Így köszönjük, nem kell. Nem ezért lettek megválasztva – már aki – és nem ezért fizetjük Őket az adónkból busásan – igaz, legtöbbször általuk megállapítva és érdekesen szlalomozva a jogszabályok tengerében –, hogy az érdekeink ellen tegyenek!
Jó lenne haladéktalanul észhez térnie T. képviselő-testületnek és hatósági részleg illetékeseinek, és ezt a két területet a fizetőssé tétel tekintetében azonnal elfelejteni, és a javaslatot haladéktalanul visszavonni!
Apropó: mintha az előző választási ígéretek egyik legsarkalatosabb húzópontja éppen az új, korszerű Egészségház felépítése volt. Oszt hun is van ez? Sehol?!? Hogyhogy? Hát nem az a szép szó, amit meg is tartanak?
Leginkább ezzel kellene intenzíven foglalkozni, nem a rozoga épület és a kórház előtti parkolási díjszedés agyament ötletével!"


(Név és cím a szerkesztőségben)

 


Köszönjük
Ugyanehhez a cikkünkhöz Facebook-oldalunkon érkezett egy hangsúlyos kommentár: „Köszönjük szépen! Most már nem csak tranzakciós díjat fizetünk a bankban, most már akkor parkolást is kell fizetni, hogy hozzájussak a pénzemhez, vagy feladjam a postán a csekkjeimet. Faca! Gratulálunk!