AD-blacklist1

Fontos tudnivalók az olvasói levelek közzétételéről.

Kérjük, hogy leveleiket névvel és címmel küldjék el e-mail címünkre (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) vagy postai úton az impresszumban található elérhetőségünkre! Ha a levél írója szeretné, nevét, címét nem közöljük, hanem vagy csak a monogramot vagy a szokásos „Név és cím a szerkesztőségben" aláírást tüntetjük fel. A „nick" névvel vagy jeligével stb. érkező levelekkel nem foglalkozunk. Nem közöljük a minősíthetetlen hangvételű, mocskolódó leveleket sem. A megjelenő vélemények nem a szerkesztőségünk álláspontját tükrözik, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Közzétesszük ugyanakkor - az előbbiek figyelembe vételével -  a szerkesztőségünkétől eltérő véleményeket is. Fenntartjuk a jogot a vélemények szerkesztésére, ha ez szükséges, nem megváltoztatva az írások, hozzászólások lényegét. Köszönjük olvasóink kitüntető figyelmét!

Az oldal szerkesztői.

 

A plázaépítési tilalom érvényben van, de a szakminiszter felmentést adhat alóla. A felmentésre vonatkozó útmutató jelent meg a kormányzati portálon. Ez Kőbánya szempontjából is érdekes lehet.

2019
nov.
05

Együttműködés vagy feloldódás?

Szerző: szerk-OGY

Ujraszamolas 5th EVK 111aHogyan tovább Kőbánya? – teszi fel a kérdést egy neve elhallgatását kérő olvasónk, utalva arra, hogy az önkormányzati választások és a követő fellebbezések eredményeként ellenzéki többségű képviselő-testülete lesz a kerületnek.

Bõvebben

2017
ápr.
11

Befejezetlen „szimfónia”

Szerző: szerk

piroska3 leadEgy kedves olvasónk, Csordás Piroska küldött egy észrevételt a nemrég felújított Kápolna utca egy szakaszáról. A járda burkolásakor kihagytak néhány csatornafedél melletti részt…

Bõvebben

2016
szep.
11

In memoriam Aranykerék Söröző – „MÁZSA MIZÉRIA”

Szerző: szerk

mazsa 079Szerkesztőségünk tudósítása az augusztusi képviselő-testületi ülésről, annak is a Mázsa tér visszavásárlásáról szóló részlete felkeltette Fonyó Krisztián olvasónk érdeklődését. Írásában egy kicsit nosztalgiázik a tér érdekességeiről…

Bõvebben

2016
aug.
07

Lövésük sincs…

Szerző: s

lovesz leadÉrdekes hírt küldött szerkesztőségünknek Fonyó Krisztián. Egy új létesítmény első „kapavágásairól” küldött néhány képet és fűzött mindehhez megjegyzéseket.

Bõvebben

2016
ápr.
14

Kutyával vagy kutya nélkül

Szerző: szerk-OGY

kutas forum ihasz utca 047Figyelemre méltó olvasói levelet kapott szerkesztőségünk a minap. Úgy véljük, a velünk megosztott gondolatok, tapasztalatok segítenek a nem kutyásoknak és a kutyásoknak is egy mindenkinek megfelelő szemlélet kialakításában.

Bõvebben

2015
dec.
27

Ne a ledorongolásban jeleskedjenek!

Szerző: Szerk.

levelSzombati, Bukóforduló című cikkünk levélírásra késztette egy olvasónkat, alább az ő gondolatait tesszük közzé.

Bõvebben

2016
okt.
04

…csak átvonulnak a területen

Szerző: szerk

vandor poloskaElgondolkoztató levelet kapott szerkesztőségünk egyik olvasónktól. Az őszi hónapok átkáról, a vándorpoloskákról írta meg tapasztalatait, következtetéseit. Levelét a fészbuk oldalunkra is feltöltötte. Tanulságos írását szívesen közöljük.

Bõvebben

2016
aug.
15

Alakulunk, alakulunk…

Szerző: szerk

ufsz leadAz újonnan épülő Állomás utcai ügyfélszolgálati iroda épületéhez kaptunk néhány érdekes információt – a lassan külsős tudósítóvá avanzsáló – Fonyó Krisztián olvasónktól.

Bõvebben

2016
júl.
19

Totálkárt okozott a műszerfal tüze

Szerző: szerk

MOBIL 2016 07 18 011A Rézvirág utcai buszmegállóban – a Rákoskeresztúr felé menő irányban – (pont a kőbányai Kertvárosi Általános Iskola előtt) gyulladt ki a képen látható gépjármű műszerfala július 18-án, hétfőn, reggel 10 óra körül – írta Fonyó Krisztián szerkesztőségünknek.

Bõvebben

2016
feb.
20

Ismét rókát láttak a lakóházak között

Szerző: szerk-OGY

roka aOlvasói levelet kapott szerkesztőségünk az utóbbi napokban. Ráadásul, többször is. A lényeget idézzük.

Bõvebben

2015
szep.
24

Ki állapította meg azt az értéket?

Szerző: Szerk.

bufa leadA Maglódi úti, Újhegyi úti patkányhelyzettel kapcsolatos cikkünkre érkezett egy olvasói észrevétel, amelyben kemény szavakkal illette az illetékeseket.

Bõvebben