AD-blacklist1

2012
dec.
18

Játssz velünk és a Csősztoronnyal!

Írta: Oszvald György

Köszöntünk a helytörténeti rovatunkban. Majdnem biztosak vagyunk abban, hogy nem a véletlen vezetett ebbe a rovatba, hanem a Facebook oldalunkon „jelentkeztél” a Csősztorony bisztróval közös játékunkra. Ha mégsem így lenne, kérünk, ne habozz, látogass meg minket a Facebookon, keresd meg az itt is látható fotót, s kövesd a leírtakat!

 

 

A kérdés, amire a választ várjuk:

 

Hol találod meg a fotón látható táblát?

toronyjatek

 

Utca nevet és házszámot kérünk. (Például: Találd ki utca 17-23.)

 

Beküldés kizárólag e-mailben, a szerkesztőségi címünkre: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

(Könnyítés: az épületet a 3-as villamos vonalán, Kőbánya közigazgatási határain belül keresd, és a megállókban nyisd jól ki a szemed!)

 

Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, az e-mailben ugyanazt a nevet használd, mint a Facebook oldaladon és a tárgy rovatba pedig írd be ezt a szót: torony

 

Beküldési határidő: 2013. január 10-e éjfél. (A határidő után beérkező e-mailek érvénytelenek!)

 

Ja, és a legfontosabb, a nyeremény!

   A Csősztorony bisztró jóvoltából egy

5000,- (Ötezer) forint értékű Csősztorony voucher-t

sorsolunk ki a helyes megfejtést beküldők között, melyet 2013. március 31-ig válthatsz be egy kellemes ebédre vagy vacsorára!

   Honlapunk szerkesztősége az Oszvald György: Kőbányai könyv – interjúk 2007-2008 című kötet egy példányával egészíti ki a nyereményt!

 

Ha tetszik a játékunk, örömmel veszük, ha Facebook oldalunkra is nyomsz egy TETSZIK gombot! Köszönjük!

 

Jó utazást, sikeres megfejtést kívánunk!