AD-blacklist1

2013
jún.
08

Attraction: irány Las Vegas?

attractionLas Vegas-i karrier várhat a magyar Attraction látványszínházra, amelyet a Britain's Got Talent brit televíziós tehetségkutató vetélkedősorozat szombat esti döntőjének abszolút favoritjaként tart számon a londoni fogadóipar és a brit sajtó.

 

A magyar társulat a legtöbb közönségszavazattal jutott be az ITV kereskedelmi televízió által évente megrendezett vetélkedősorozat idei döntőjébe a múlt heti utolsó elődöntőből.
A The Sun szombati kiadásában felfedte: tudomása szerint Simon Cowell, a show producere és zsűrijének elnöke titokban már elkezdte az előkészületeket az Attraction „áttelepítésére" Las Vegasba, az amerikai szórakoztatóipar fellegvárába, ahol az egyik legnagyobb megashow, a Cirque du Soleil riválisaként léptetné fel a magyar együttest. Cowell még abban az esetben is támogatná az Attraction karrierjét, ha a társulat mégsem nyerné meg a szombati döntőt, mivel "egy vagyont" remél a magyar árnytáncosoktól – írta a brit lap.
A Britain's Got Talent egyik bennfentese azt mondta a The Sunnak, hogy „Cowell szilárd meggyőződése szerint az Attraction jövője Las Vegasban van".


A The Sun úgy tudja, hogy a társulat „a brit nép előtt tisztelgő" műsorral igyekszik megnyerni a zsűri és a nézők szívét a döntőben. Az erre a különleges alkalomra koreografált, „Best of British" jellegű összeállításban állítólag feltűnik II. Erzsébet királynő, Sir Winston Churchill néhai brit miniszterelnök, és megelevenedik a tavaly nyári londoni olimpia is.
A londoni fogadóirodák körében messze a magyar társulat a szombat esti döntő favoritja.

 

 


(MTI)