AD-blacklist1

2017
jan.
12

Csak a név változott, a szándék nem!

Írta: szerk

miss sp lead2017-ben immáron 4. alkalommal, új névvel rendezik meg a Miss Spinner International 2017 – Kerekesszékes Szépségversenyt. A versengés központi témája az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom „befogadóképességének” pozitív irányba történő átfordítása – hangzott el a minapi sajtótájékoztatón.

 

 

Célkitűzéseink között szerepel, hogy felhívjuk a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire. A rendezvénnyel szeretnénk megmutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni – írják a sjttájékoztatóról szóló közleményben,

   04

   A Miss Spinner International 2017 szépségverseny megvalósulását támogatják Orosz Barbara, Debreczeni Zita, Halász Éva - ruhatervező, Nemes Nóra - koreográfus, Pataki Zita, Till Attila, Harsányi Levente, Katus Attila, Bolya Imre - önbizalomfejlesztő tréner.

 

A szervezők 2017. március 14-én éjfélig (23:59-ig) várják az kerekesszékes hölgyek jelentkezését a www.spinnerszek.hu/miss-spinner2017 rendezvény weboldalán.

 

Az esemény facebook oldalain folyamatosan nyomon követhető a Szépségverseny ITT  és  ITT.

Kedvcsinálónak álljon itt a Miss Spinner 2017 beharangozó kisfilmje!