AD-blacklist1

2017
júl.
12

DreherFeszt Felfedező – sansz kezdő bandáknak

Írta: szerk

DFF leadA tehetségkutató versenyben a szeptember 2-ai sörgyárfesztivál színpadára hat együttes juthat fel, amelyek közül az élő fellépés alapján választják ki a győztest. A KERET blog és a Dreher a legtehetségesebb fellépőket keresi

 

 

 

 

A 2017-es év sem múlhat el DreherFeszt nélkül: a sörgasztronómiai és zenei élményeket ötvöző sörgyárfesztivált idén szeptember 2-án rendezik meg. A tavalyi bővítésnek köszönhetően a Dreher Sörgyárak patinás környezetében nem csupán számos romkocsma és csak ezen a napon megkóstolható sörkülönlegesség, hanem két színpad is várja a látogatókat.   

 

   A nagyszínpad zenei felhozatala most is igazán vonzó, a legnépszerűbb fesztiválzenekarok köréből ott lesz a Cloud 9+, az Intim Torna Illegál és a Punnany Massif is.

 

  A kisszínpad programja azonban még nyitott, olyannyira, hogy a szervezők a KERET Blog együttműködésével egy most induló, DreherFeszt Felfedző névre keresztelt tehetségkutató versenyen keresik a magukat próbára tenni kész együtteseket.

   DreherFeszt A 379

   

   A KERET Blog a hazai független és underground zenei élet felfedezőjeként rendszeresen kutat fel még kevésbé ismert bandákat és ismerteti meg őket az érdeklődő közösséggel.

 

   A több fordulós megmérettetésnek köszönhetően összesen hat zenekar kap majd fellépési lehetőséget a DreherFeszten: három produkciót a szakmai zsűri, másik hármat pedig a közönség juttathat fel a színpadra. Közülük egy a KERET Blog különdíjaként automatikusan bejut a következő Kikeltető verseny elődöntőjébe, valamint az élő fellépés alapján egy győztes zenekar 100 000 forint értékű stúdiózást is nyerhet.

    DreherFeszt A 278

 

   – Maga a DreherFeszt ötlete is a felfedezés jegyében született meg négy évvel ezelőtt, hiszen egy olyan underground sörgyárfesztivált találtunk ki, amelyre korábban nem volt példa. Most pedig hozzájárulhatunk ahhoz, hogy mások is rálépjenek a maguk útjára. Nagy öröm számunkra, hogy lehetőséget biztosíthatunk fiatal, tehetséges zenekaroknak a bemutatkozásra! Ki tudja, talán olyan későbbi nagy nevek lépnek a kisszínpadunkra, akik örömmel fognak visszagondolni erre a sanszra – emelte ki Mocsári Judit, a DreherFeszt szervezője.

 

További részletek a versenyről: http://keretblog.hu/felfedezo/

 

https://www.facebook.com/events/1704537339574809

 

DreherFesztFelfedezo plakat 


A DreherFesztről

   A 2014-ben létrehozott DreherFeszt jelenleg az egyetlen sörgyárfesztivál hazánkban. Az esemény idejére a Dreher Sörgyárak megnyitja kapuit a nagyközönség előtt és számos csak erre a napra fejlesztett sörkuriózumot kínál romkocsmáiban, miközben egyedi programok, dj-partik és színpadjain underground- és popbandák szórakoztatják a fesztiválozókat. Az évek során többek között fellépett már itt a Péterfy Bori & Love Band, a Magashegyi Underground, a Vad Fruttik, a PASO, az Ivan & The Parazol, a SuperStereo, Žagar, a Margaret Island, a Honeybeast és a Kaukázus is.