AD-blacklist1

2018
jan.
02

Ki legyen az év kőbányai embere 2017-ben?

Írta: szerk

evembere17 leadHonlapunk szerkesztősége hagyományteremtő szándékkal egy díjat alapított 2015-ben, amit annak a személynek kíván átnyújtani, aki az adott esztendőben valami egyedi és értékes cselekedettel erősítette a kőbányaiak közösségét.

 

 

 

Az két eddigi díjátadás tanulságai alapján 2017-től egy parányit változtatunk a kiíráson. Bevezetjük a közösségeknek szóló, a „10kerkult.hu – Az Év Kőbányai Közössége” díjat, hiszen díjazottjaink és jelöltjeink – joggal – hivatkoztak arra, hogy nem kizárólag az ő érdemük az a munka, ami alapján jelöltük őket.


   Továbbra is változatlan a díj alapításának indoklása.

 

   man of a year 060leadA különféle elismerések között több, a helyi civil szervezetek alapította díjról is tudunk. De olyan nézőpontból, melynél a díjazott egy város vagy kerület érdekében tesz valami jelentőset, kiemelkedőt, azonban elsőnek tekinthető a 10kerkult.hu szerkesztőségének elhatározása.

   

ev embere 2016a

   Hagyományteremtő szándékkal hoztuk létre a „10kerkult.hu – Az Év Kőbányai Embere” díjat 2015-ben, s mint említettük volt, 2017-től bővítettük a díjakat a „10kerkult.hu – Az Év Kőbányai Közössége” címmel.


   Csak emlékeztetőül azoknak, akik először találkoznak ezzel a szerkesztőségi kezdeményezéssel: 2015 decemberében Bakó Rolland és Dávid Krisztina, a Tutta Forza Zenekar vezetői (jobbra) nyerték el elsőként a díjat.

   2017 januárjában adtuk át második alkalommal az elismerést: a 2016. évi díjazottunk Tatai Erika, a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola igazgatója volt (balra).

 

 A jelöltekről

   A díjakra jelöltek listáját a szerkesztőség állítja össze azon szakmai indoklás alapján, hogyan mutatja, kínálja magát a jelentős hírértékű esemény, hogyan lehet megírni, hogyan lehet „tálalni”, figyelembe véve a sajtóműfajokat is.
   Természetesen, a kiválasztás mögött áll az is, hogy látjuk az eseményről szóló írás nézettségét, olvasottságát is.


  A döntést rábízzuk honlapunk olvasóira. Ők döntik el szavazataikkal, hogy végül is ki legyen 2017-ben a „10kerkult.hu – Az Év Kőbányai Embere" és a „10kerkult.hu – Az Év Kőbányai Közössége” díj birtokosa.  

 

A szavazásról

   Kérjük, a szavazás szabályait figyelmesen olvassák el, s a szerint adják le voksaikat, egyébként jószándékuk kárba vész, a szavazat érvénytelen lesz.

   Egy szavazó csak egyszer szavazhat, tetszése szerint vagy csak az egyéni jelöltre, vagy csak a közösségre vagy mindkettőre. 

   

   A voksokat három módon adhatják le olvasóink:

   * szerkesztőségünk e-mail-címére:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


   * vagy a Facebook-oldalunkon privát üzenetben várjuk (a 10kerkult.hu címoldaláról elérhető, de ugyanez a közvetlen facebook cím is),  


   * vagy levélben is lehet szavazni – szerkesztőségi cím: 10Ker-Press Kft., 1103 Budapest, Kőér utca 54/b – ha a szavazó egyértelműen azonosítható (valós név és telefonszám vagy cím)


A határidőn túl érkező vagy más módon történő szavazatokat érvénytelennek tekintjük!


   A szavazatokat összesítjük, és a két díjat a legtöbb voksot begyűjtő személy, illetve közösség kapja. Az egyik továbbra is Meiszter Kálmán festőművész, Kőbánya díszpolgára egy képe, a másik egyelőre legyen titok. A díjakat egy kisebb ünnepség keretében szeretnénk átnyújtani a győzteseknek. A díjátadó helyéről és idejéről később értesítjük az olvasókat és a jelölteket.


   Rövidesen közzé tesszük a jelölteket, a szavazás kezdetét és határidejét.