AD-blacklist1

2017
dec.
20

Jótékonysági karácsony a DK-nál

Írta: szerk

DK leadA Demokratikus Koalíció Kőbánya-Kispesti csapata nagy jótékonysági Karácsonyt szervezett a szervezet kőbányai irodájában 2017. december 15-én. Összesen 80 nagycsaládot, időst és nem idős rászorulót hívott meg a rendezvényre. A szervezők tudósítást küldtek szerkesztőségünknek.

 

 

Délután kezdődött a program, a gyerekeknek kézműves foglalkozást tartottunk: készültek mézeskalácsok, karácsonyi képeslapok és képek, karácsonyfadíszek és adventi koszorúk.

   dk1

 

   A Mikulást énekkel várták a gyerekek, akitől senki nem kapott virgácsot, mert mindenki jó volt, így mikuláscsomag volt a jutalmuk.

   Egy kis uzsonnával is kedveskedtünk: pogácsák, kalács, gyümölcskenyér, gyümölcspiték várták az éhes szájakat.

   A rendezvény végén kiosztottunk 100 tartós élelmiszer ajándékcsomagot, a nagycsaládok kettőt kaptak. Akadt a csomagban szaloncukor, liszt, cukor, rizs, tészták, húskonzervek, étolaj, csokoládé, mák és disznótoros csomag is.

 

   dk2A gyerekek játékokat, a szülők ruhaneműket választottak a gyerekeknek és maguknak is. Azóta is özönlenek a köszönő Facebook üzenetek a megajándékozottaktól - ennél szebb ajándékot nem is kaphattunk volna tőlük. No és persze a sok-sok gyermekmosolyt.

 

   dk3Köszönjük az önkéntesek előkészítő munkáját és a rendezvényen nyújtott segítségüket!
Köszönjük mindenkinek, aki adományokkal járult hozzá rendezvényünk sikeréhez!
Köszönjük választókerületünk és a DK Központ segítségét! 
Köszönjük fotósunknak, Tóth Jánosnak és kamerásunknak, Molnár Csabinak is az egész délutáni munkáját!